BJÖRN SAMUELSSONS NAZISTKOPPLING

Han kanske bara är dum.

Idag ger Barometern återigen plats för SD-hataren Björn Samuelsson. Om jag räknar rätt och Barometerns sökfunktion fungerar korrekt så har tidningen publicerat fyra krönikor av Björn Samuelsson. Undrar hur mycket Barometern betalar för dessa krönikor. Räcker 5 000 kronor/st?

I tre av dessa fyra krönikor spyr Björn Samuelsson galla över SD och försöker gång på gång koppla samman nazismen med SD, på det mest omöjliga sätt. Jag frågar mig om Björn Samuelsson är riktigt frisk och varifrån hans så hatiska inställning kommer ifrån. Aldrig tar Björn Samuelsson upp samhällsproblemen med invandringen, gängkriminaliteten, skjutningar, sprängningar eller de så kallade förnedringsrånen. De passar givetvis inte Björn Samuelsson, för det är inte SD-politiker eller SD-medlemmar som pågår dessa brott. Därmed existerar de inte för Björn Samuelsson!

Jag är förundrad över att Barometern tagit in Björn Samuelsson som krönikör. De visste ju vad de skulle få! Uppenbarligen så passar Björn Samuelsson in i den agenda…

Visa originalinlägg 530 fler ord

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: