ROTEN TILL DET ONDA

Apartheid i ett nötskal. De ser sig som överlägsna mot oss.

Jag har börjat läsa Johan Westerholms bok Islamismen i Sverige. En bit in i boken läste jag följande och gjorde en reflektion.

”Rent generellt finns ett antal förhållningsregler för kristna som lever i minoritet i ett fundamentalistiskt islamiskt samhälle.

 • Kristna måste bo i mindre hus än muslimer.
 • De skall upplåta sin plats för muslimer på tåg, bussar eller andra kollektiva färdmedel.
 • De skall flytta sig åt sidan när en muslim passerar på gatan.
 • Det är inte tillåtet att rida på hästar eller kameler eftersom det skulle höja statusen över muslimer.
 • De måste anta ett ödmjukt uppförande i offentligheten.”

Fundera lite på hur invandrarungdomar uppför sig. Vi vet att de så kallade ungdomsrånen begås mer eller mindre alltid av invandrarungdomar. De rånar svenska ungdomar på märkeskläder, mobiltelefoner och pengar. Dessutom förnedrar de brottsoffren för att vissa sin makt och våldskapital. Något som fd. polisen Mustafa Panshiri vittnade om i kvällens Agenda.

Visa originalinlägg 103 fler ord

2 Responses to ROTEN TILL DET ONDA

 1. euroM skriver:

  ……muslimerna/islam används som ett vapen av eliten just för att göra så stor skada som möjligt i Europa vilket är meningen och har planerats sedan 20-30talet av bla då av C Kalergi+internationella banksters (eliten)…allt detta stöds av FNs program om ”migrant replacement” för europa där FN hävdar falskeligen att detta ska rädda europas ”låga födslotal samt att migranterna ska se till att fylla pensionsfonderna rejält” ???? samma retorik som Barbara Spectre har om att massinvanringen ska ”rädda europa”

  FN+EU-kommissionen stödjer alltså det vita kultur-folkmordet på europa. EU-kommissionen har tom ett sk ”kalergipris” som delas ut vartannat år till den som förstört mest i sitt land inom EU. Merkel har fått detta pris…………..
  detta oroar många utländska observatörer bla skrev en indisk och en japansk journalist om att Europa inkl Skandinavien inte blir europa om europeen försvinner och ersätts av araber-afrikaner
  dess särart och kultur försvinner då………………..

  Bild: alltfler skolor så ser det ut som på bilden där svensken trängs undan och blir i princip ett minoritetsfolk i sitt eget land

 2. euroM skriver:

  …vid Centralen såg jag måndagen 3 st svenska flickor pratade med polis och sedan pekandes på en grupp migranter-illegala troligen sk ”marockanska gatuligister” som Sverige ännu inte lyckats göra sig av med…vad som troligen sker är att polisen frågar om leg vilket de inte har och sedan sker i stort sett ingenting och detta vet de om dessa u-lands hens……svensk polis inger definitivt ingen respekt övh taget………..lär av rysk polis som vet handskas med dysfunktionella främlingar-ingen saft/bullar här inte 🙂

  —Russian police and illegal migrant—–

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: