Boris Johnson lovar att sätta stopp för lågkvalificerad migration. EU-migranter kommer att behöva tjäna 23 000 pund innan de får tillträde till Storbritannien.

Tyvärr innebär detta att Sverige kommer att fördöma Storbritannien och öppna våra gränser ännu mer.

SveaNews

Boris Jonson kommer att införa ett migrationssystem liknande det som man har i Australien. Den nya regeringen enades den 14 februari om hur man skulle göra det.

Boris Jonson gick ut med att detta var något av det första han skulle göra om han vann valet den 12 december. Att detta har setts positivt av medborgarna i Storbritannien visar valresultatet på. Detta skrev jag om i artikel om den 8 december.

Till och med löftet om att invandringen kommer att minska har minskat oron för invandringen i Storbritannien. Det är otroligt att se Labour fortfarande kämpa för fri rörlighet, till och med utanför Europa.

nuari.

En.

Med poängsystemet kommer varje migrants talang att utvärderas. Om man kommer över tröskeln på en årsinkomst på ungefär 25 600 £ och har ett jobberbjudande så kommer de att släppas in.

en.

som har brist som gör det lättare att komma in om…

Visa originalinlägg 230 fler ord

One Response to Boris Johnson lovar att sätta stopp för lågkvalificerad migration. EU-migranter kommer att behöva tjäna 23 000 pund innan de får tillträde till Storbritannien.

 1. euroM skriver:

  Storbritanien skulle lätt kunna skicka tillbaka 5-10 miljoner bidragshens
  som i princip inte ska vara i Europa alls…många av dem kommer ifrån pakistan och som ställt till med j^velskap i England med sk ”grooming” mot engelska småtjejer….
  googla: grooming england

  liksom i Sverige så tycks engelsk polis nonchalera och beskylla flickorna för att de blir uttnyttjade……..förövarna släpps fria med ett leende…samma attityd som i Sverige av svenska poliser-politiker
  eloge dock till engelsk press som publicerar bilder på hensen

  ………..Grooming gangs abused more than 700 women and girls around Newcastle after police appeared to punish victims——-

  https://www.independent.co.uk/news/uk/crime/grooming-gangs-uk-britain-newcastle-serious-case-review-operation-sanctuary-shelter-muslim-asian-a8225106.html

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: