200000 bor på falska adresser.

Enbart för att behålla och utnyttja vårat system för att få bidrag. Detta är Sverige av i dag. Våra politiker är medvetna om det. Men deras hunger efter röster och makt är viktigare än folkets välgång.

Varjager

3 Responses to 200000 bor på falska adresser.

 1. euroM skriver:

  .ingen vet säkert hur många de är 200000-400000…….blir ofta förvånad när jag ser nykommna migranter från Afrika mfl länder som kliver ur splitternya bilar 500000kr + klassen…..?????
  har de ens körkort? hur har de råd?? ….men sanningen är ju den att det är en sport lura svenska myndigheter på cash och migranterna tippsar varandra hur man ska göra………….bla att skriva in sig i olika kommuner med olika alias IDn och på så vis kvittera ut sammanlagd summa som överstiger en vanlig arbetares månadslön………………..
  man skriver in sig på en addr som har kanske 10 andra eller fler personer inskrivna och ibland tom i en affärslokal……………………………….
  inga kontroller göres på dessa övh taget……………
  på SWEBBTV fanns ett avsnitt där det berättas om afrikanska migranter som sökt asyl i Sverige och fått green card för att genast därefter åka hem igen för att lyfta bidragen hemma …..och där leva som en kung ..en berättade att han inte varit i Sverige på flera år men bidragen kom in i alla fall…..återigen inga kontroller görs….

 2. euroM skriver:

  Glömde tillägga att det säkerligen finns U-lands hens som tom lyfter bidrag ifrån Tyskland samtidigt som de är inskrivna i Sverige med annat ID och därmed kan lyfta bidrag samtidigt ifrån 2 länder………..
  tyvärr är nog tyska myndigheter lika flata som de svenska……

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: