Det är bättre att strunta i att agera eftersom det inte är så många som utnyttjar systemet

Lars Lindström gillar inget som påvisar en kostnad för massinvandringen.

Jenny Piper

Expressens krönikör Lars Lindström ondgör sig över att försörjningskrav på arbetskraftsinvandrare tar allt för stor plats bland de politiska frågorna. Efter att ha tittat på statistik från SCB under perioden 2011-2016 har han kommit fram till att det är en ”löjligt låg siffra”, men det verkar inte föreligga någon statistik för perioden 2017-2020 som kanske påvisar en ökning.

Jag tycker det är viktigt att man beslutar om nya regler och det har ingen betydelse om det är 20 eller 500 personer det rör sig om, utan det handlar om symbolpolitik. Man ska inte kunna komma till Sverige för att jobba på ett lågavlönat jobb och räkna med att staten, det vill säga vi skattebetalare, ska försörja övriga familjemedlemmar – så enkelt är det.

Det här handlar inte om att driva populistisk politik som hänger ut invandrare som Lindström indikerar, utan det är sunt förnuft – bidragshålen måste täppas till!

Men…

Visa originalinlägg 82 fler ord

2 Responses to Det är bättre att strunta i att agera eftersom det inte är så många som utnyttjar systemet

 1. euroM skriver:

  …iom att Sverige har i princip fri öppen invandring och där inga som helst krav ställs för att få ”green card” här så blir det ett enormt samhällsproblem där finansministern tvingas till att ta 100 tals miljard i lån hos storbanker som ECB-WB-IMF mfl för att hålla den enorma mängd ej självförsörjande migranthorder…..inget normalt land agerar på det här sättet…..och FN som på ngt vis känt till Sveriges planer har siat om att Sveriges HDI placering om 10 år blir
  en rejäl U-landsplacering på ca 48 plats internationellt……..
  HDI-human index development

 2. euroM skriver:

  …följande video 2015 har väl blivit en klassiker på Youtube där en afrikansk sk fejkflykting avslöjar sig och de andra att det är de generösa bidragen i EU som lockar dem…..
  –Wassup! Money, Money, Money! – Refugee–

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: