Det nya Sverige där tonårsligister rånar, misshandlar och kränker offren för att de är svenskar

Slår Svenska ungdomar tillbaka är det genast rasism och pk media ljuger om sanningen. De finns en sjö av exempel att ösa ur. Det konstiga är hur mer människor i vårat land inte vågar se verkligheten.

Jenny Piper

Det var inte meningen att jag skulle råna, misshandla och sparka Peter hårt i bakhuvudet eller urinera i hans mun, kalla honom horunge samt jävla vidriga svenne och tvinga honom att klä av sig naken medan jag filmade alltihop för att sedan lägga upp det på snapchat – det bara hände…

Dom faller den 18 februari och det skulle inte alls förvåna mig om de kommer undan med samhällstjänst.

Det här var bara ett exempel ur mängden av de många konsekvenser som slår hårt mot landet tack vare våra fega makthavare. Jag hoppas att våra styrande känner sig nöjda med den smältdegel som man skapat och sådana här händelser spär bara på polariseringen samt främlingsfientligheten ytterligare – hur vore det om man tänkt efter innan man bestämde sig för att leka Bror Duktig? Men dessa politiker kommer alltid undan oavsett hur mycket skada de åsamkat landet och tyvärr verkar detsamma…

Visa originalinlägg 11 fler ord

One Response to Det nya Sverige där tonårsligister rånar, misshandlar och kränker offren för att de är svenskar

  1. euroM skriver:

    …är inte helt 100 på att ovan nämnda har hänt då den lagts upp av AB en tidning som i princip ljuger 24 tim/dyngnet för att nå vissa syften………..
    Aftonbladet gillar att provocera grupper emot varandra såsom tex kvinnor/män,olika länder emellan och nu svenskar/migranter…..det finns problem absolut men de som kontrollerar medierna vill se en upptrappning och polarisering dvs mer kaos i landet för att sedan föreslå undantagstillstånd och övervakning av medborgarna-dvs polisstaten vilket är målet för eliten+politikerna som går deras ärenden…..
    efter denna policy jobbar eliten
    Bild:klicka för ev förstora den

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: