16-årig flicka i Frankrike dödshotad av muslimer efter att ha förolämpat islam – landets justitieminister stödjer islamisterna

Samma sak i Sverige. Men i Frankrike har de riktiga advokater som försvarar yttrandefriheten. I Sverige solar sig alla i pk glansen.

Jenny Piper

Samtidigt som Sverige har ett pågående domstolsärende som rönt stor uppmärksamhet i media, där Ann-Sofie ”Soffan” Hermansson, före detta kommunstyrelseordförande i Göteborg, stämts för förtal av islamister, sker något liknande i Frankrike.

Det var förra lördagen som den 16-åriga gymnasietjejen Mila lagt ut en video på Instagram, där hon berättade att hon ville bli sångerska. Det fick en muslim att reagera med en drös kvinnoförnedrande och antifranska epitet. Detta gjorde Mila rasande och hon sade bland annat att ”Er religion är skit” följt av otaliga beskrivningar om vad hon kunde tänka sig att göra med ”din Gud”.

Även om Milas sätt att debattera var extrem, så förekom det inga hot. Det gjorde det däremot från de inlägg som nu vällde in från muslimska män som hotade henne till livet, kallade Mila för en ”smutsig fransk kvinna” samt hotade att våldtaga henne.

Händelsen har väckt stor uppmärksamhet i det offentliga Frankrike…

Visa originalinlägg 372 fler ord

One Response to 16-årig flicka i Frankrike dödshotad av muslimer efter att ha förolämpat islam – landets justitieminister stödjer islamisterna

  1. euroM skriver:

    …det hela kan vara en medial ”set up” för att sas öka polariseringen i landet och skapa mer oroligheter vilket makten vill i Frankrike och i Europa. Man vill alltså skapa kaos för att sedan erbjuda lösningar på de problem man orsakat tex man kan då införa polisstaten-övervaknig mm och inskränka rörelsefriheten som tex undantagstillstånd osv…………………….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: