Miljöpartiet fortsätter att störta landet i fördärvet genom att driva på för mer öppna hjärtan-politik

Sossarna bryr sig enbart om makten och att ha sina händer i köttgrytorna. Vi ska bara vara tysta och betala.

Jenny Piper

Morgonens hål-i-huvudet-inlägg står extremisterna i Miljöpartiet för när de på nytt påvisar att de inte är regeringsdugliga. Faktum är att de inte borde få komma i närheten av Plenisalens ens och att Socialdemokraterna ännu inte sparkat ut dem från Rosenbad är ytterst märkligt, men visar samtidigt hur desperata och makthungriga sossarna är när man gör vad som helst för att få sitta i främsta ledet – till och med aktivt skada landet.

Det är propagandamaskinen för att främja fortsatt öppna gränser som är igång och dårarna pratar i dagens Aftonbladet om solidaritet samt trycker på känsloknapparna hos folk genom att indikera att ”det hade kunnat vara du i gummibåten som tvingats fly”.

Man proklamerar också att det verkligen inte är den oansvariga migrationspolitiken som sänkt landet, utan det är överdrivet och används som slagträ i debatten av högerextremister.

Dårarna fortsätter plädera för att fler nyanlända kommit i arbete tack vare…

Visa originalinlägg 1 129 fler ord

One Response to Miljöpartiet fortsätter att störta landet i fördärvet genom att driva på för mer öppna hjärtan-politik

 1. euroM skriver:

  ….MP idag är ett Globalistparti som ser sig som ombud för FN och FNs ”migrant replacement” program för bla Europa samt deras ”Sustainable Development” dvs UN-agenda 21/30 vilket i princip är en plan för Global Marxism där FN ska vara i högsätet och bestämma och diktera Världens politik i detalj…(se videon youtube Rosa Koire-behind the green mask). Detta till det yttre gulliga gröna parti jobbar alltså för europas förstörelse där nationerna ska ersättas av en federation och uppge sin identitet-kultur och demografi (se C Kalergi-google)

  …. MPs kravlista; ….inget tak för asylsökande, humanitär hänsyn ska tas, familjeåterförening är ett måste, inga tillfälliga uppehållstillstånd – bara permanenta …
  FN själva förordar alltid tillfälliga uppehållstillstånd då ju ev de fåtal som är flyktingar ca 2-3% ska hem så fort situationen är lugn hemma resten är migranter och bör övh taget inte komma in i EU området..
  med en skola i kris-vård/omsorg nästan slutat fungera-ökad kriminalitet som är importrelaterad-bostadsbrist som bla slår ut svenska ungdomar chans att få bostad då importen prioriteras-
  studie ro för svenska elever är näst intill omöjlig för svenska elever då stökig import stör lektionerna – kommuner som hissar vit flagg då man i princip inte har några pengar kvar eller bostäder till migranter……osv osv…………och till sist att Sverige sedan x antal år delar våldtäktsligan med ett afrikanskt land dvs Sverige är mycket otryggt land för unga kvinnor att vistas i…..

  vi migranter kräver pengar och bostad nu-svensken är rik 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: