Vi har väl inga problem att tala om i det här landet

Det som är det tråkigaste med detta är att folk inte vågar säga vad de tycker och tänker. Rädslans makt i Sverige är så stor.

Jenny Piper

Jag är förbluffad över att den svenska regeringen lyckas hålla masken trots att vi alltmer blir ett laglöst land för var dag som går. Igår kväll blev en tonårsflicka överfallen och våldtagen i en skogsdunge i Bålsta och i natt var det återigen en explosion utanför en villa i Solna som skadade altanen och delar av fasaden samt en man i 25-årsåldern blev ihjälskjuten i Kristianstad. Nu är väl en hämndaktion att vänta. Dessutom läser jag en intervju med 56-åriga Elsa-Maria Gustafsson i Askim som blev rånad av några ungdomar i huvor som hotade henne med ett pistolliknande vapen när hon klev av bussen i torsdags kväll och ett dygn senare blir en annan kvinna i samma ålder rånad samt brutalt misshandlad alldeles i närheten. ”Man blir beklämd över att man nu också ger sig på och rånar oss tanter, det är en otäck utveckling” säger Elsa-Maria till GT, jo…

Visa originalinlägg 343 fler ord

3 Responses to Vi har väl inga problem att tala om i det här landet

  1. S Eriksson skriver:

    Ville inte se det komma, är nog riktigt.
    Eller som en unge som har lekt med tändstickor och startat en gräsbrand. – Det var inte jag.

  2. euroM skriver:

    …..kaoset i Sverige är beställt av de internationella kabalerna och som lydiga medlöpare har vi alltså politkerna i Riksdagen+MSMedierna. Att Sverige sedan blir ett U-land om ca 10 år enligt FNs beräkningar gillar nog dessa hens. Flera politiker tycks ny vilja fly fältet då de inser vart Sverige är på väg pga deras politik…….vänsterledaren J Sjöstedt tex flyr visst till Vietnam och Björklund (L) fick erbjudande om utlandstjänst……fler lär komma……..

    Bild: kaosmigranter-vi vill till Sverige!! allting fritt o gratis där

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: