Socialdemokraterna förstår inte att svenska folket fått nog av att betala det högsta priset

Det finns inga socialdemokrater kvar. De kallar sig det men är globalister.

Jenny Piper

I dagens Aftonbladet visar Socialdemokraterna återigen med all tydlighet att de inte har för avsikt att genomgå den nödvändiga förändring som partiet är i så stort behov av, utan man inbillar sig att nuvarande strategi är bäst för Sverige.

I ett onödigt debattinlägg ondgör sig de socialdemokratiska riksdagsledamöterna Thomas Hammarberg och Magnus Manhammar över de danska Socialdemokraterna som ämnar fortsätta med den restriktiva migrations- och integrationspolitiken som förra regeringen införde och menar att detta absolut inte ska anammas av S i Sverige eftersom det är främlingsfientligt samt inhumant. Hur man ska komma till rätta med alla de problem som tynger ned vårt land nämner man dock inte, det är däremot viktigt att påvisa att danskarnas metoder inte är något att sträva efter.

I en tid när Sverige håller på att gå under som nation tack vare den oansvariga migrationspolitiken samt kravlösa integrationspolitiken som genomsyrat landet de senaste 30 åren, är…

Visa originalinlägg 242 fler ord

One Response to Socialdemokraterna förstår inte att svenska folket fått nog av att betala det högsta priset

  1. euroM skriver:

    ….S vill alltså inte lägga om kurs utan vill fortsätta sin förstörelseplan för Sverige liksom Riksdagen i stort….

    ”de socialdemokratiska riksdagsledamöterna Thomas Hammarberg och Magnus Manhammar över de danska Socialdemokraterna som ämnar fortsätta med den restriktiva migrations- och integrationspolitiken som förra regeringen införde och menar att detta absolut inte ska anammas av S i Sverige eftersom det är främlingsfientligt samt inhumant.” deras retorik är som tagna ifrån FN och mängder av NGOs där man fortfarande beskriver migranterna som flyktingar . I stort sett alla som sökt sig till Europa är migranter och välfärdssnyltare-de flyr inga krig övh taget vilket UHNCR tidigare påpekat att knappt 2-3% ”kan vara verkliga flyktingar ev”
    nu kommer nyheten att Sverige tagit emot 3 x så många uzbeker som hela övriga Europa gjort vilket låter helt vansinnigt och sen när förekommer det krig där uzbeker bor?? Det borde övhtaget inte finnas asylmöjligheter för dessa hit…………………

    Bild: kaosmigranter på Budapests tågstation ca 2015 innan Ungern stängde dörren för dessa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: