Regeringen stryper åsiktsfriheten: Kritik av makthavare kan snart stämplas som brott

Snart är det ett läger nära dig.

ulsansblogg

Den sittande regeringen och dess politiska kollaboranter börjar mer och mer att dras åt det totalitära hållet. Enligt den allt skarpare retoriken kan alla som inte gillar regeringens politik betraktas som brottslingar. Förskjutningen pågår i ett makligt tempo men är likväl otroligt oroväckande, eftersom det i princip innebär att sittande makthavarna betraktas över 20% av Sveriges röstberättigade befokning som ett säkerhetshot. Den här attityden har justitieminister Morgan Johansson redan gett prov på då han gick till attack mot journalisten Ivar Arpi. Nu hotas alla alternativa röster i Sverige av påtryckningar och repressalier från dem som sitter vid makten. Vanlig kritik kan snart bli betraktad som ett brott.

Läs hela artikeln HÄR.

Visa originalinlägg

3 Responses to Regeringen stryper åsiktsfriheten: Kritik av makthavare kan snart stämplas som brott

 1. euroM skriver:

  ….det är främst FN som driver på det här med att kriminalisera oppossition mot tex massinvandringen till i-länderna vilket är i princip en förstörelseplan av FN själva (läs eliten)………
  FN har sedan delegerat ner detta till EU-kommissionen som vill att kritik mot massmigrationen till Europa ska klassas som hatbrott och därmed kriminaliseras. Vi har då hamnat till DDR version 2 eller gamla Sovjet där alla som opponerade sig trollades om till dissidenter………………
  I ”Global Compact Migration” avtalet 2018 så finns där klausuler om just att förbjuda kritik mot massinvandringen för de länder som skrivit på vilket tyvärr Sverige gjorde utan att förstått vad man egentligen skrev på……………….
  https://www.brookings.edu/wp-content/uploads/2018/12/global_compact-on-migration_001.jpg

 2. […] via Regeringen stryper åsiktsfriheten: Kritik av makthavare kan snart stämplas som brott — Varjager&… […]

 3. Stadshuset i Minsk skriver:

  Kommer myndigheterna även att agera mot ondsinta ryktesspridare som går under titlar som ”redaktör” eller ”förläggare”?

  Journalistkårens massiva lögner har redan påverkat allmänheten och makthavarna. Ett exempel på lögn är uppfattningen att flyktingmottagandet handlar om medmänsklighet. Ifall medmänsklighet hade haft betydelse, så hade makthavarna för länge sedan skickat preventivmedel i mängd och parti till länder med snabb befolkningstillväxt. Ifall det hade gjorts, så hade vi inte haft några stora flyktingströmmar idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: