Våra skattepengar finansierar numera klimatpropaganda och Granskningsnämnden struntar i sändningstillståndet krav på opartiskhet. Public service har blivit maktfullkomliga.

De vet att folket inte vill betala för lögnerna. Därför tvingas vi att betala genom skattsedeln.

SveaNews

Public service finansieras med tvång av alla skattebetalare i Sverige. Sedan det horribla beslutet togs i Riksdagen har Public service blivit allt mer arroganta och maktfullkomliga.

Nu låtsas de inte ens längre vara opartiska. Nu har den sista utposten som ska bevaka att Public service (PS) följer sändningstillståndet, det vill säga Granskningsnämnden, enväldigt beslutat att de inte kommer att pröva anmälningar som de får in som gäller att Public service inte rapporterar opartiskt i klimatfrågan.

I den finansieringsmodell som en majoritet i riksdagen tog beslut om förra året finns ingen klausul om att sändningstillståndet kan dras tillbaka om PS inte uppfyller kraven på opartiskhet och objektivitet. Detta är ett stort misstag.

Innehållet i sändningarna borde givetvis följa de krav som tillståndet bygger på, annars borde tillståndet dras tillbaka. Så fungerar andra tillstånd, men PS har tydligen fria tyglar och använda våra skattepengar för propaganda efter eget gottfinnande. Det är oerhört…

Visa originalinlägg 785 fler ord

One Response to Våra skattepengar finansierar numera klimatpropaganda och Granskningsnämnden struntar i sändningstillståndet krav på opartiskhet. Public service har blivit maktfullkomliga.

  1. euroM skriver:

    …………..”I den finansieringsmodell som en majoritet i riksdagen tog beslut om förra året finns ingen klausul om att sändningstillståndet kan dras tillbaka om PS inte uppfyller kraven på opartiskhet och objektivitet.”…………. mao att det är fritt fram nu för kulturmarxistiska
    SVT att köra 100% antivit/svensk och klimat-propaganda utan debatt…och då är Sverige i princip DDR version 2 där andra åsikter än den offentliga ses som statsfientliga ja rent utav terrorbaserat 🙂 enligt deras sätt att se på opposition-en kritiker blir hokus pokus en dissident plötsligt….
    skapande av hotbilder som klimatångest är ett verktyg för FN att få total överstatlig kontroll över länder Globalt,alltså ett maktspel…..

    som Rockefeller sagt ” genom att vi (eliten) kan skapa globala hotbilder så kan vi få igenom det vi vill”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: