Bianca Muratagic: Därför är Sverige i ett lågintensivt inbördeskrig

Klockrent, man fylls av avsky för våra politiker och”riktiga” journalister.

ulsansblogg

“Lågintensivt inbördeskrig är när du ser mannen som våldtog dig eller mördade någon i din familj promenera på andra sidan gatan utan att någon kan göra något åt saken.” Det talas om Sverigebilden och man märker ord i oändliga krönikor och betraktelser över vår samtid. Och medan priviligierade journalister träter över bokstäver, skjuts det med automatvapen i drive-by-skjutningar, bilar brinner och kvinnor våldtas. Sverige är ett land som idag präglas av otrygghet och oro, oavsett hur bra ekonomin än går enligt internationella mätningar och statistik. Här förklarar Katerina Magasins Bianca Muratagic, som en gång själv flydde inbördeskriget i forna Jugoslavien, vad ett lågintensivt inbördeskrig är, och varför Sverige redan befinner sig i det.

Läs hela artikeln HÄR.

Visa originalinlägg

One Response to Bianca Muratagic: Därför är Sverige i ett lågintensivt inbördeskrig

 1. euroM skriver:

  …kaoset i Sverige är beställt av den internationella eliten eller kabalerna som har som mål att förstöra homogena starka kulturer som tex i Europa men även Japan+SydKorea. Det hela är en fråga om makt och kabalerna styrs just av en liten exlusiv etnoecentrisk folkgupp som ser sig själva som ”de utvalda” att härska över alla och allt detta enligt deras egna skriftlärde….så därför är målsättningen att förstöra det vita Europa inkl Skandinavien med Sverige. Enligt vissa så har vårt land utsetts som ett exprimentland för hur fort man kan förstöra ett fungerande nation……………..
  FN tycks känna till denna plan då man siat om att Sverige ska bli ett U-land om ca 10 år (2030) beräknat då på bla HDI-indexet dvs
  Human Development Index ….där vi ska hamna på ca 48 plats internationellt…………….
  (googla även Kalergiplan)

  Bild: kabalerna där eliten samlas för sina konspirationsplaner mot omvärlden
  klicka för ev förstora

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: