Landet Bizarro 2

Väldigt läsvärt.

WTF?

Sverige är verkligen landet Bizarro mer och mer. När man tänkte att nu inför det nya årtiondet så kommer det att bli bättre så ”WHACK!”, då kontrar Sverige med en stenhård magsopare rakt i solar plexus. Hur hinner ett litet land med så otroligt mycket sjuka grejer?

Undrar om Expressens alldeles egna Genuskrigare, Atilla Yoldas, jublar över att en kille verkligen vågar bryta normerna? För så är det, killen är en riktig normkrossare vilket ju är vad genusfolk skriker efter. Inte från Sverige, jag vet men den passar rätt bra ändå tycker jag.

Miljöpartiet vill låta barn vara små verktyg i migrationspolitiken. Undrar om de tänker samma sak om den sk ”incel.debatten”? Närhetsprincip får en heeeelt annan innebörd. Undrar om de skriver en debattartikel om att man måste tvinga kvinnor att sära på benen? För samhällets bästa alltså? Miljöpartiets nya slogan kanske kan vara ”Fitta Für Alle”?

Montelius…

Visa originalinlägg 1 174 fler ord

3 Responses to Landet Bizarro 2

  1. euroM skriver:

    …..många politker om inte alla tror och inbillar sig att migranten suktar efter att integrera sig med svensken och svensk värdegrund vilket är helt taget ifrån luften…….. Dessa importhens har alls ingen lust att ta del av svenskheten och dess kultur utan de vill absolut värna sin egen kultur-värdegrund hemifrån, ….också en stor myt att de vill bo bland svenskar vilket de i de flesta fall att de inte vill utan de söker sig till varandra och bildar därmed enheter/ghetton…………….detta är ingenting nytt och har så varit i decennier…………
    så segration är något som migranterna vill ha och önskar……..

  2. Conny Lundberg skriver:

    Folkets fiender nummer ett är de politiker folket själva valt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: