Invandrare med låg utbildning och kulturer i olika länder.

Språket är nyckeln till framgång. Hur kan du komma till Sverige och inte anpassa dig till vardagen enbart för att försöka ändra ett av världens bästa länder till samma skräp som du säger dig fly från?

ulsansblogg

https://ulsansblogg.wordpress.com/2018/04/13/svenska-sprakets-renhet-styrka-och-hoghet/

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2317079095059307&id=197451370355434&notif_id=1579276865047440&notif_t=page_highlights

Sveriges industrier och olika företag har inget behov av att anställa vuxna människor som är analfabeter. Däremot behöver nationen civilingenjörer, läkare, lärare, forskare inom medicin, sjuksköterskor, poliser, hantverkare och tekniker inom olika yrken. Även personal inom äldreomsorgen behövs ständigt.
Människor som bott i Sverige i tjugo, trettio och fyrtio år och har bristfälliga eller rent av dåliga kunskaper i det svenska språket får snäva ramar när de söker arbete. De har svårt att klara av korrespondens med olika myndigheter och de bör kunna läsa och förstå information från lärare som undervisar deras barn.
Det är ett enormt handikapp i många avseenden som är värre än en amputerad arm eller förlorad syn på ett öga. Kunskaper och färdigheter i svenska i skrift och tal för individer som bor och arbetar i Sverige kan inte nog betonas. Betydelsen och vikten av detta kan inte värderas i pengar.
En yngling från…

Visa originalinlägg 993 fler ord

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: