Berätta, vem ställer dessa krav på Sverige? Det är väl den viktigaste frågan.

I dagens Expressen skriver Josefin Utas en väldigt bra fråga.

”Från politiskt håll sägs att ”asylrätten måste värnas”, vilket påstås innebära att Sverige inte får sätta gränser. Men att diverse konventioner och fördrag som ett land skrivit på skulle innebära att landet ska behöva krascha på grund av att så många vill flytta dit, är fullkomligt orimligt. Varför tror Sveriges ledande politiker att detta är krav som ställs på oss? Av vem?

Om det verkligen är så att de konventioner som Sverige skrivit på innebär att vi inte får skydda vårt land, att vi inte får värna vårt solidariska välfärdssystem, våra samhällsinstitutioner, vår fred och vår frihet, så vore den logiska konsekvensen att vi behöver lämna dessa snarast. Detsamma gäller EU. ”

I mina tankar har EU redan spelat ut sin roll. Det är globalisternas eget lilla forum för att försöka kontrollera folket. Vi behöver en swexit. För just nu är våra politiker globalisternas marionetter.

Varjager

One Response to Berätta, vem ställer dessa krav på Sverige? Det är väl den viktigaste frågan.

  1. Stadshuset i Minsk skriver:

    Flyktingmottagandet var kanske en fin tanke från början. Att vilja hjälpa människor i nöd är en vacker tanke.

    Men asylsystemet har blivit ett sätt för länder med snabb befolkningstillväxt att dumpa sin överbefolkning i andra länder. Dessa länders invånare struntar i att förebygga överbefolkning genom att tygla sin fenomenala fruktsamhet. Europa förväntas svälja befolkningsöverskottet. Asylrätten har kollapsat, och fullständigt förlorat sin moraliska legitimitet.

    Ifall flykting-mottagandet hade begränsats till att ge tillfällig fristad till verkliga flyktingar, så hade vi kunnat behålla möjligheten att hjälpa människor i nöd. Men det är för sent för sådana korrigeringar nu. Asylrätten bör inte begränsas. Den bör avskaffas snarast. Hela flyktingkonventionen behöver skrotas. Invandrings-strömmarna bör inte minskas. Invandrings-strömmarna bör vändas, och istället bli återvandrings-strömmar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: