Svenska ungdomar från studiemotiverade hem ska inte offras på multikulturens altare.

Det är globalisternas metod att förhindra våra ungdomar att få någon framtid.

SveaNews

Integrationen av de invandrare i första och andra generationen som inte vill anamma svensk kultur och värderingar och som inte vill lära sig svenska är en fråga som politikerna inte lyckas lösa. Den stora frågan är hur samhället ska förhålla sig till de som inte vill bli en del av det svenska majoritetssamhället.

Politikerna har börjat diskutera frågan alltför sent och ur en infallsvinkel som inte kommer att fungera. De angriper frågan ur ett perspektiv där de inte ser medborgarna som riktiga människor med egna livsmål och önskningar, utan som kuggar i ett samhällshjul där enheterna kan ges nya direktiv som formar dem efter samhällets bästa, inte med utgångspunkt från hur människor fungerar.

Saken är den att den mänskliga naturen är sådan att vi sedan årtusenden lärt oss att söka oss till människor som påminner om oss själva och som vi därför lättare kan bedöma om de är vänligt sinnade…

Visa originalinlägg 1 001 fler ord

3 Responses to Svenska ungdomar från studiemotiverade hem ska inte offras på multikulturens altare.

 1. euroM skriver:

  floskelordet ”integration” i.e att föra samman är en populistisk term som används flitigt av MSMedierna+politiker där ett samhälle paradisiskt ska fungera perfekt med olika folk-religioner-värdegrunder osv infinitum………multikult ska alltså vara vägen till det perfekta samhället enligt vissa hens………….men verkligheten ser inte alls ut på det viset. ….i migranternas hemländer råder ingen multikultiblomstring och fred utan ständiga klan och stamfejder om vem och vilka som ska ha makt….. I Sverige ser vi redan hur många importerade migranter försöker kotrollera förorterna med just deras etniska gupp och trossamfund………..Sverige splittras upp i mängder av konflikter emella olika nationaliteter och grupper och allt detta var planerat att söndra landet med ”söndra & härska” metodiken—helt enkelt ettt perfekt recept på hur man förstör ett land innefrån vilket också är meningen och plannerad sedan länge för Europa (googla Kalergi).

  …en kulturmarxistisk nytillträdd rektor tillika multikulti pk-istisk i en av de finare gymnasierna i Stockholm fick för sig att ”nu ska vi integreras med förortshensen” och öppnade ett par klasser för just ghettoungdomar att bussas in till skolan……det hela slutade inte alls som rektorn hade hoppats på.. skolans svenska målinriktade elever ignorerade totalt de inbussade och umgicks inte alls med dem som det var tänkt……………….ett av troligen många liknade fall.
  Usa benäms ofta som multikultis förlovade land med i verkligheten så klumpas olika nationaliteter-etniciteter ihop sig i enklaver-områden…..man vill helt enkelt helst umgås och bo med folk som man känner igen dvs samma folkslag……………

  På SWEBBTV finns en intervju med en ung svensk kvinna som beskriver problemen som nämnts ovan i skolan osv…….

  Bild: C Kalergis plan om att få bort det vita Europa
  klicka för ev förstora bilden

  • Stadshuset i Minsk skriver:

   Citat från skribenten euroM:

   floskelordet ”integration” i.e att föra samman är en populistisk term som används flitigt av MSMedierna+politiker där ett samhälle paradisiskt ska fungera perfekt med olika folk-religioner-värdegrunder osv infinitum…

   ”Integration” är en stor lögn, med syfte att skuldbelägga ursprungsbefolkningen för nybyggarnas ständiga misslyckanden. Genom att säga att bosättarnas misslyckanden beror på ”segregation” så läggs skulden på svenskarna, som får uppmaningar att välkomna kolonisatörerna ännu varmare. Makthavarna omfördelar ännu mer resurser till utlänningarna, och bort från svenskarna, med förhoppningen alltid att nu äntligen ska utlänningarna börja sköta sig väl.

   Citat från skribenten euroM:

   ..Sverige splittras upp i mängder av konflikter emella olika nationaliteter och grupper och allt detta var planerat att söndra landet med ”söndra & härska” metodiken—helt enkelt ettt perfekt recept på hur man förstör ett land innefrån …

   – Felet var att ge flyktingar permanent uppehållstillstånd. Alla flyktingar borde ha getts tillfällig fristad, under tiden som hemlandet var för farligt att vistas i. Alla flyktingar borde ha fått uppmaningen att inte skaffa ytterligare barn under tiden i exil. Alla invandringsrelaterade problem hade enkelt kunnat förebyggas, utan att Sverige hade behövt stänga dörren för flyktingar i nöd.

   Citat från skribenten euroM:

   …en kulturmarxistisk nytillträdd rektor tillika multikulti pk-istisk i en av de finare gymnasierna i Stockholm fick för sig att ”nu ska vi integreras med förortshensen” och öppnade ett par klasser för just ghettoungdomar att bussas in till skolan……det hela slutade inte alls som rektorn hade hoppats på..

   – Har något integrationsprojekt någonsin lett till önskat resultat?

 2. Stadshuset i Minsk skriver:

  Sveanews citerar Tapani Juntunen:

  Jag håller med om att segregation kan vara dåligt.

  – Nej. Segregation är någonting alldeles ypperligt, som leder till trivsel och välstånd. Segregationen bör givetvis inte bestå av syrianer bor i Södertälje, och somalier i Järva. Istället bör varje folk leva i sitt eget hemland. Där kan dom enklast känna sig som fullständiga och naturliga delar av samhället.

  Citat från Sveanews:

  Invandrare ska placeras direkt i folkhögskolor på landet när de kommer till Sverige.

  – Nej, nej, nej. Det där leder till ännu mer problem. Invandringen behöver stoppas.

  Citat från Sveanews:

  Bussning har testats i USA. Det fungerade inte, ingen ville ha det.

  – Bussning skulle fungera alldeles utmärkt, under förutsättning att bussens ändhållplats är Bagdad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: