Analysförmåga

Sant så sant

WTF?

Så här i spåren efter nedskjutningen av planet i Iran så är det intressant att se hur en del resonerar. Ett exempel är det här, han är enligt sin egen bio Mellanöstern-analytiker och korrespondent på SvD

Så resonerade han EFTER att hela världen ett bra tag vetat om att Iran skjutit ner planet, fan vet om han inte skrev det efter att Iran erkänt det t o m. Svenska ”twittermän”. Det är så man vet att det inte är en riktig journalist utan endast en ideologiskt driven aktivist som vill ha ryggdunkar när han visar att han fortfarande är renlärig. Tänk att de bara MÅSTE avslöja sig på det viset. Det är precis som om de inte klarar av att stå emot, ”Gnnhhhh, ghhhaaaa! Måste! Klarar inte av det lägre: SVENSKA TWITTERMÄN!!11!!!!”.

Och vad säger det om hans analysförmåga om Mellanöstern när svenska ”twittermän” krossar honom i den…

Visa originalinlägg 1 128 fler ord

One Response to Analysförmåga

  1. euroM skriver:

    …ang det nedskjutna planet så finns många frågetecken bla varför skjuta ned ett civilplan vars route+timeschedule man borde känna till dessutom om ett plan går ur kurs så är allmän praxis att man sänder upp jetfighters för att varna planet…en internationell praxis.
    Om nu något skjutits ner kan det lika väl vara ett sk spionplan från USA/Israel och tom förklädd som ett civilplan…………….
    ang offer som fanns enligt MSMmedierna så är de troligen fictiontypes mao non existing persons helt enkelt fabricierade. vid närmare undersökning av dem skulle visa sig att de inte finns eller existerat ….
    amerikanska CBS-news var på platsen fredagsmorgonen men ”fann inga vrakdelar övhtaget” ????????

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: