Klimatvikingar!

Allt ska användas och förvanskas mot svenska folket.

WTF?

Rökstenen är en klimatkatastrofrunsten enligt nya rön från forskare!

Tänk att historien. och då ofta vikingarna, alltid ska politiseras efter dagens önskemål. Tror knappast att klimatet var något vikingarna tänkte på, det var nog inte ens ett begrepp överhuvudtaget. Däremot väder, vind och vad som då var oförklarliga händelser, t ex solförmörkelser, som de sökte för den tiden rimliga förklaringar till då de inte visste vad det berodde på för klart att det måste vara extremt skrämmande om solen helt plötsligt försvinner osv. Men det handlade knappast om klimatkatastrofer för dem! Väderkatastrofer var det säkert men inte klimatkatastrofer. Att påstå det är enbart ett sätt att politisera dåtiden med nutidens glasögon för att opinionsbilda idag.

Det här luktar som den där genusarkeologen som sa att vikingarna var muslimska men eftersom hon inte hittat något som stödde det så hittade hon på egna texter som tolkades i en spegel…

Mer om…

Visa originalinlägg 101 fler ord

3 Responses to Klimatvikingar!

 1. euroM skriver:

  …Jorden genomgår hela tiden i en förändringsfas som går i cykler..
  enligt gamla kartor från 15-1600 tal ses tom bebyggelse på Grönland (enligt många independent forskare så ska det egentligen handla om 5-600 talet då 1an i många fall står för J eller j=för jesus så här kan det se ut i gamla målningar-dokument j600 vilket tolkas som 1600 av mainstream historieforskare) vår historia har alltså manipulerats om totalt….)
  Hursomhelst så har Gotland haft subtropiskt med korallrev för x antal tusen år sedan…………förändringarna i väder-vind beror på Solen planeterna och de magnetiska polerna alltså har inget med Co2 koldioxid att göra vilket enbart är ett trick av FN för att få Global överstatlig makt…….

  Bild: möjlig scenario att eliten beställt det sk klimathotet för
  att få igenom överstatlig makt ifrån FN

  • euroM skriver:

   ….ett litet sidospår men visste ni att jetplanen inte alls har de enorma mängder bränslen som påstås och då i vingarna vilket är total nonsens utan enbart ev för starten efter det så fungerar jetmotorerna helt utan bränsle med compressed air……iom det så är faktiskt flyget idag mycket miljövänligt sätt att resa på så fortsätt flyg hur mycket ni vill utan flygskam som klimathotskramarna uttrycker det………………………..att flyga är alltså mycket miljövänligt 🙂

   videon föklara mer om tekniken jetmotorer

  • Stadshuset i Minsk skriver:

   Skribenten euroM beskriver klimatproblemet:

   ”Just an excuse to transform society to suit the elite’s agenda”

   Jag vill också föreslå en samhällsförändring för att minska utsläppen av koldioxid:
   Stäng gränsen!

   Förbrukningen av fossila bränslen drivs på av en ständigt ökande befolkning. Det var dårskap av Västvärlden att ens försöka svälja andra länders överbefolkning. Gränserna borde ha stängts för invandring. Den galopperande befolkningsökningen borde ha åtgärdats på plats i dom länder som har astronomiska födelsetal. Skenande befolkningsökning är motorn till många former av miljöförstöring. Det är även motorn bakom ständiga flyktingströmmar. Flyktingarna flyr från sig själva.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: