Partiet Nyans har bekänt färg och stödjer öppet förtryck av små barn – alla som inte håller med är rasister

Jenny Piper

Jag har varit försiktig i min kritik av Partiet Nyans och när många pekat finger och orerat om islamister på grund av att partiets grundare Mikail Yüksel haft lukrativa kontakter med Grå vargarna, har jag däremot avvaktat och från början velat ge dem en chans. Jag har följt deras politiska utspel och de har hela tiden hållit sig på rätt sida av linjen. När Nyans försvarade Vetenskapsskolan i Göteborg, som stängts ned efter att det förekommit judehat, censur och bönetvång, anade man ugglor i mossen. Igår när partiet deklarerade att de anmält Skurups kommun till såväl diskrimineringsombudsmannen (DO) som justitieombudsmannen (JO) på grund av kommunens beslut att förbjuda slöja från förskola upp till sjätte klass, bekände Nyans således färg till slut. De proklamerade helt sonika att de stödjer att det kvinnoförtryckande plagget hijab påtvingas små barn.
 
Jag gav mig in i getingboet och kritiserade samt ifrågasatte partiets ställningstagande i…

Visa originalinlägg 670 fler ord

One Response to Partiet Nyans har bekänt färg och stödjer öppet förtryck av små barn – alla som inte håller med är rasister

  1. euroM skriver:

    …visar klart och tydligt att migranterna varav de flesta är muslimer inte alls har en tanke på att anamma västerländsk värdegrund eller integration övh taget utan man odlar sin egen kultur och särart och tänker alltså ”inte bli svenskar”…………………….
    bilden nedan säger allt om islam och dess utövare

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: