Koppling mellan kriminalitet och härkomst i norsk rapport samtidigt som Italien presenterar siffror där upp mot hälften av alla våldtäkter i landet begås av migranter

Sanningen är förbjuden i Sverige.

Jenny Piper

I Norges huvudstad Oslo har det ökade våldet drabbat stadens invånare i form av kriminella ungdomsgäng och en kontroversiell rapport påvisar att det finns kopplingar mellan kriminalitet och de kriminellas härkomst.
I Italien har inrikesministeriet presenterat data som visar att av 42 av 100 våldtäkter begås av migranter samtidigt som antalet fortsätter stiga. Siffror visar att migranter nu står för 31,9% av de kriminella handlingarna i Italien, trots att de endast utgör 8% av landets befolkning.
Bara den senaste veckan har en 17-årig flicka i Neapel blivit våldtagen av en 30-årig migrant samt en 27-årig man misshandlad i Taranto ”för skojs skull”.
I en tid när den svenska regeringen vägrar erkänna att det finns koppling mellan den eskalerande grova kriminaliteten och den oansvariga migrationspolitiken som förts de senaste decennierna, är det intressant att statistik från Norge och Italien visar på just detta. Regeringarna i både Danmark och Norge har för…

Visa originalinlägg 109 fler ord

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: