Vem är mest värd?

Sunda förnuftet borde styra.

ulsansblogg

Finns det någon grupp människor som är mer värd än oss andra vanliga människor? Finns det någon grupp som måste ha privilegier? Får inte dessa grupper kritiseras och ifrågasättas? Vilka är i så fall dessa grupper?

Ovanstående frågor ställer jag mig efter att ha lyssnat på en video med Kajsa Klein och Eva Burman. De talade om hat och hot riktat mot dem själv och från meningsmotståndare.De talar om hot mot vissa yrkesgrupper och speciellt kvinnor inom dessa grupper. De utbildar journalister på FOJO och låter som små barn som skvallrar för fröken: Han var dum mot mig!

Men … alla vi andra då … vi som de senaste 10 åren har drabbats? Alla de män och kvinnor som har förföljts av medierna, av Researchgruppen, av Expo, i kommentarsfälten, av #jagärhär, Näthatsgranskaren och Trolljägarna. Alla de som har dragits inför rätta pga av hets mot folkgrupp. Alla de som har…

Visa originalinlägg 115 fler ord

One Response to Vem är mest värd?

  1. Incmaster skriver:

    …endast vita nationalister som värnar om sitt land och kultur mm kan kallas ”nasse” … en somalie som är stolt över sitt land och vill bevara sitt lands kultur är något fint hos kulturmarxisten,likaså när israels ledande politiker helt öppet säger att man vill bevara israels kultur och etnicitet och sin särart och därmed inte vill ha in främmande folk så hörs inga protester eller ”nasse” prat om dem……….enligt den kulturmarxistiska dogmen så är det endast vita som är onda …inga andra
    märkligt att Kajsa Klein och Eva Burman. utbildar journalister på FOJO där eleverna säkerligen får sig itutat 100% kulturmarxistiska värdegrunder-världsbild….dvs antivit antieuropeisk sunsätt……….

    Bild nedan: se de punkter som kulturmarxismen förespråkar
    klicka bild för ev förstora

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: