Det nya laglösa Sverige där hot och våld är ett stående inslag

Politikerna vill ha en reaktion. Då kan de anklaga svenska föräldrar för rasism. På så vis är det en medveten taktik.

Jenny Piper

Det är inte bara i storstäderna det drar omkring ungdomsgäng och hotar, rånar samt misshandlar människor – numera återfinns det från norr till söder, från storstad till mindre byar. De enda som fortfarande lever i förnekelse är vänstermänniskor som försöker inbilla sig själva att allt är överdrivet, men om de tog sig tid att lyssna samt ta in vad som sker i vår omgivning så kanske ett ljus till slut även skulle gå upp hos den mest inbitne förnekaren. Men det är förvisso inte konstigt att många fortfarande går omkring i rosa bubblor när vi har en regering som går i bräschen för förnekelsen.

Tomelilla är en liten by i närheten av Ystad som länge varit stökig, men nu verkar det ha eskalerat ytterligare och allt verkar vara centrerat till torget i byn – där för övrigt asylboendet låg tidigare.

Nyligen inträffade en obehaglig händelse som jag hört om från…

Visa originalinlägg 577 fler ord

One Response to Det nya laglösa Sverige där hot och våld är ett stående inslag

 1. Incmaster skriver:

  av de multikultivurmande politikerskrået+MSMediernas journalister+ägare så är det i stort sett ingen av dem som bor eller vill bo och ”integrera sig” med importfolken som de så högt försvarar….de bor alla i vita reservat i princip där de förkunnar folkutbytes positiva sidor för folket såsom att vi har för låga födslotal och migranter ska därmed rädda sveriges ekonomi …en teori som de hämtat ifrån FNs falska profetior……..
  kulturmarxistiska FN och EUkommissionen delegerar detta neråt till europas länder om att öppna dörrarna för U-landsfolken…
  men det hela är helt enkelt ett genomförande av folkutbyte eller som FN själva helt öppet gått ut med sk ”migrant replacement”
  där FN påstår att dessa migranter ska rädda pensionssytemen i Europa(tro det om ni vill) och de svenska politkerna har köpt dertta 100%…….vad det hela handlar om är helt enkelt ett genocide försök på sikt där de vita ska bort ifrån Europa….

  EUs fader C Kalergi hade utarbetat en plan på europas förstörelse
  i början på förra seklet..se bild nedan

  klicka bild för ev förstora
  https://i2.wp.com/www.europeandefenceleague.com/wp-content/uploads/2017/06/kalergi-man-of-the-future-quote.jpg?fit=700%2C381&ssl=1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: