Aktivister -som kallar sig journalister och forskare- gråter ut i FOJO

FOJO, som utbildar journalister, låter två professionella gråterskor sprida hat och hot mot sina meningsmotsådare. Givetvis utan kritiska frågor.
Aktivisterna utmålar sig nu som offer, efter att de själva aktivt tystat bl.a Granskning Sverige och Bilyana Martinovski (en äkta forskare).

Det verkliga hotet mot Eva Burman, och den otidsenliga tidning hon leder, är att de tappar läsare och går med allt större förlust. De fortsätter att spotta på sina potentiella läsare i den fasta förvissningen att presstödet räddar dem från konkurs. Anklagelserna mot Granskning Sverige är grundlösa.
https://varjager.wordpress.com/2017/03/30/sormlands-media-ger-ut-gratisbilaga-om-granskning-sverige/

Lägg därtill att lokala nyheter ersatts av inköpta billiga TT-nyheter, annonser och sportreportage som bara de närmast berörda läser.
Den allt råare verkligheten som vi möter i närområdet omskrivs med förskönande eufemismer ”för att inte gynna ett visst parti” -om händelserna överhuvudtaget omnämns.

Kajsa Klein är i klass med ”stjärnadvokaten” Linnea Claesson som avslöjats med att fantisera ihop otroliga mängder hat och hot för att göra sig intressant.
Verkligheten är att Kajsa Klein är en dubiös aktivist, som opererar bakom en akademisk fasad, för att få politiska motståndare avskedade från sina jobb. Och när inget annat biter så kommer antisemitkortet fram.

/Elfyma+

3 Responses to Aktivister -som kallar sig journalister och forskare- gråter ut i FOJO

 1. Incmaster skriver:

  …dessa hens är systemets grindvakter och vars uppgifter är att smutskasta all opposition mot rådande förstörelsepolitik i Sverige.
  ev kan en eller båda ha anknytning till den extrema antivita antisvenska kulturmarxistiska EXPO.troligen tillhör de sk ”utvalda”……………

  Bild: vad kulturmarxister strävar efter se bild vänster
  klicka för att förstora

 2. ulsansblogg skriver:

  Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  Vi på ULSANS publicerar den här artikeln för att låta de som är involverade i den här ”konflikten” få sin objektiva eller subjektiva syn på händelseförloppet. Vi låter våra läsare bilda sig en egen uppfattning och är helst neutrala i den här frågan innan betydligt mer fakta kommer på bordet.

 3. Gunilla G skriver:

  Skrämmande!!!!
  Hur har det gått sedan, har det varit någon rättegång? Gärna mer info tack!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: