Vi är på väg att förlora makten – vad gör vi? Låtsas att vi värnar om svenska folket, vill minska invandringen och börja ställa krav – det borde fungera!

Lögner är det enda de har kvar.

Jenny Piper

Statsminister Stefan Löfvén och partisekreterare Lena Rådström Baastad skriver idag ett debattinlägg i Aftonbladet där man lägger kraft på att försöka invagga svenska folket i trygghet samt låtsas att man helt plötsligt vill minska invandringen för att istället satsa på bättre integration genom att ställa högre krav. Min spontana reaktion är – tror de att vi väljare är helt bakom flötet?

Efter att ha inlett med att slå sig för bröstet över hur mycket gott Socialdemokraterna gjort för Sverige historiskt sett, övergår man till att belysa landets problem – gängbrottslighet, skjutningar, brister inom sjukvård och skola, pensioner, äldreomsorg, integration, segregation och samhällsklyftorna. Man erkänner dock inte att man misslyckats inom dessa områden och att det i sin tur beror på den misslyckade migrations- och integrationspolitiken – nej då, man pratar mer i termer av att vi står inför utmaningar som vi behöver lösa tillsammans.

Sedan kommer samma gamla vanliga floskler…

Visa originalinlägg 1 174 fler ord

One Response to Vi är på väg att förlora makten – vad gör vi? Låtsas att vi värnar om svenska folket, vill minska invandringen och börja ställa krav – det borde fungera!

  1. Incmaster skriver:

    ….politikerna är i full gång med folkutbyte i Sverige dvs man vill helt enkelt få bort svensken och se dem försvinna (se kalergi på google)
    Sverige har i flera år tagit emot ca 50% av alla asylsökare-migranter
    som sökt sig till Europa…………alltså hälfen av alla vilket är enastående faktiskt….denna falska godhet har skapat kaos i Sverige på alla plan vilket var meningen-man ville ha kaos och fått det.,när så kaoset nått en viss nivå skriker politikerna om mer poliser-övervakning och kontroll av medborgarna och polisstaten närmar sig alltmer………..ev kommer man inom sin tid förespråka
    chippning av folket allt för säkerhetens skull. Elon Musk (usa) vill att alla ska ha ett chip inopererat i huvudet som i sin tur är kopplad till en AI (superdator)………………….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: