Sverige är en ekologisk katastrof – vi måste konsumera mindre, åka kollektivt och övergå till en annan typ av ekonomi om vi vill förhindra en klimatkatastrof

Det är en agenda som de driver for att straffa det vita Europa.

Jenny Piper

Dr Jason Hickel vid University of London har skrivit en debattartikel om de nordiska länderna, där han kritiserar oss för att överkonsumera samt pekar på att vi är sämst i klassen när det kommer till ekologi och miljö.
 
Hickel börjar med att konstatera att vi skandinaver har allt – universell publik vård och utbildning som resten av världen avundas oss (verkligen?), resonabla arbetstider och många timmar av betald semester. Vi har bland de högsta siffrorna vad gäller nöjda människor på planeten samt ligger i topp vad gäller rangordning av mänsklig utveckling. Den nordiska modellen sticker ut i jämförelse med den nyliberala ideologi som har straffat resten av den industrialiserade världen med ojämlikhet, ohälsa och onödig fattigdom. De jämlika sociala demokratierna i Norge, Danmark, Sverige, Finland och Island inspirerar dessutom till progressiva rörelser runt om i världen.
 
Men det finns ett problem enligt Hickel – vi är en ekologisk…

Visa originalinlägg 645 fler ord

1 Responses to Sverige är en ekologisk katastrof – vi måste konsumera mindre, åka kollektivt och övergå till en annan typ av ekonomi om vi vill förhindra en klimatkatastrof

  1. Incmaster skriver:

    …man kan tro att Jason ovan jobbar för ECLEI som är FNs suspecta org som jobbar för en ”hållbar utveckling” eller som det heter på engelska ”sustainable development” vilket låte sjysst men som i själva verket är UN-agenda 21/30 i förklädnad vilket helt enkelt är ett försök till att skapa en Global Kommunism med FN som säte för Global kontroll av alla länder…………………..vad som många kallar för NWO dvs New World Order.

    För att kunna lirka in alla länder under FNs styre så uppfinner man globala miljöhotbilder för att på så vis lättare få länder att uppge sin suveränitet………………………….

    Några exempel på UN agendas-sustainable development är:

    1.förbud mot privat ägande
    2.avfolka landsbygden (se Sverige med försök höja bensinpriset tex)
    3.förbud odla marken privat
    4.staten ska i princip äga barnen
    5.förbud att röra sig mer än ca 2-3 km ifrån boendet
    6.satsningar på MegaCities=jättestäder där människor ska bo på minimala ytor(byggs redan i CA USA)

    Se videon där Rosa Koire berättar mer om UN-agenda 21/30 eller som den också heter ”sustainable development”

    —-Behind the Green Mask – Agenda 21 – Rosa Koire—

Lämna en kommentar