PISA

Hur man försöker att inte visa hur massinvandringen har påverkat skolor och dess resultat. Eller ytterligare en dag i multikulturella Sverige som våra politiker har skapat.

WTF?

Igår handlade ju mycket om PISA vilket kanske inte är så konstigt då skolan är en viktig del av samhället. Och glädjande nog så verkar resultaten gå sakta uppåt. Eller nåt. Det var det man fokuserade mest på i alla fall.

Men man undrar ju ändå lite, är det rättvisande eller manipuleras det både här och där? I Sverige så undrar många varför så stor del har exkluderats från mätningen, nämligen hela 11%. Att vissa inte ska ingå är väl ganska självklart, t ex de med olika störningar/problem. Men 11%?

11,1% alltså. Det är jävligt mycket. Och en enorm ökning sen 2015.

Och där är vilka som exkluderats.

Jag kan förstå tanken med att man vill ta bort vissa från provet. inte bara de som har någon sorts handikapp utan även de som är t ex nyanlända. Men samtidigt så lurar man ju sig själv bara? Vad är det för…

Visa originalinlägg 674 fler ord

One Response to PISA

 1. Incmaster skriver:

  ….ett sätt att sopa under mattan när man exkluderar elever för att skönmåla den svenska skolans status vilken är i dåligt skick minst sagt. Siffran 11% kan lika gärna vara 25% eller högre som exluderats,……trovärdigheten för infon som ges ifrån berörda myndigheter är ganska svag…sanningen ges inte ut övh taget……….
  Sverige har legat i flera år lång ner i PISA-testerna……under 20 strecket….där vi tidigare låg topp 6 ständigt internationellt…..
  även 2ndra generation av invandrare har dålig studiemotivation och
  stör gärna-ofta lektionerna för de få som vill studera…..studiero blir allt svårare för svenska elever då det tom ”bussas” in ghettoungar till de få fungerande skolorna i landet som finns kvar allt för den heliga multikultis skull och den sk floskeltermen ”integrationen”.

  För ett par år sedan försökte en nytillkommen PK rektor i en av de sk finare gymnasierna i Stockholm bussa in just elever från utsatta områden i tron att de skulle accepteras av de svenska eleverna……..det hela gick inte bra då svenskarna inte ville umgås med dessa inbussade förortshens,,,,,,,,,,,,,,,,troligen har detta kulturmarxistiska expriment avbrytits…….

  på SWEBBTV finns en intevju med en tonårstjej som berättar om bla hur skolan inte fungerar med stökiga lektioner som vardag och lärare-vuxna som abdikerat och gett up….
  har inte länken just nu men sök deras videon….

  Bild: svensken trängs undan alltmer av migranter-snart ett minoritetsfolk i sitt eget land

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: