När makten har förlorat blir den arrogant och hämnas.

Aschberg är ett av Sveriges största troll.

ulsansblogg

Förfallet vad det gäller den svenska demokratin och förföljelser har nått vägs ände. Att förfölja personer och dennes familj hör inte till ett civiliserat samhälle. Oavsett åsikter bör var och kunna yppa dem utan att bli förföljd. Ligger det kommersiella krafter bakom förföljandet är det än mer beklagansvärt. Aschberg med hans mediokra program och förföljelse av vissa personer är en fara för demokratin och yttrandefriheten. (kommentar ULSANS red.)

NU HAR ROBERT ASCHBERG GÅTT FÖR LÅNGT

I flera månader har Trolljägarna på TV3 försökt få mig att medverka i deras program. Anledningen är att personer tydligen har skrivit något olämpligt i mitt kommentarsfält, och att jag nu skall stå till svars för detta.

Jag har meddelat att jag aldrig blockerar eller raderar kommentarer eftersom jag inte anser att det är min uppgift att censurera människors tankar och åsikter. Om någon kommentar skulle visa sig vara olaglig så är det ettärende för…

Visa originalinlägg 264 fler ord

One Response to När makten har förlorat blir den arrogant och hämnas.

 1. Incmaster skriver:

  …enligt Granskning Sverige så är Robert mer än skum figur har sysslat med checkbedrägerier tidigare mm. (((Aschberg))) är en av huvudpersonerna i den extrema antivita kulturmarxistiska EXPO
  som i princip är en judisk maktorganisation och har nära samarbete med ADL(usa) och EDL(england) alla tre jobbar på samma sätt med att förfölja oliktänkande som tex personförföljese etc……….
  TY3 var en gång i tiden Stenbecks skapelse men idag är tex VDn av samma etnicentriska minoritetsfolk som styr kanalen lika mycket som SVT fallit med samma typer av (((chefer))) (se VDn+nyhetschefen SVT)

  ett axplock av de företag som det ”utvalda folket” som i Usa består
  på sin höjd 1% men med ofanlig makt medialt men även ekonomiskt
  situationen i Sverige är ungefär detsamma………………

  klicka bild för att ev förstora

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: