Tusentals deporterade personer återkommer till Tyskland och söker asyl gång på gång – meanwhile in Sweden…

Vindflöjel…..

Jenny Piper

Enligt nya uppgifter från den tyska regeringen har tusentals migranter som sökt asyl i Tyskland innan de lämnat landet, senare återvänt för att söka asyl igen. Hundratals personer har försökt minst fem gånger.
 
Ämnet med ovälkomna migranter som återkommer trots att regeringen gjort sitt bästa för att göra sig av med dem, är just nu på tapeten i Tyskland. Förra veckan beslutade en domstol att utvisa Ibrahim Miri, en kriminell gängledare från Libanon som sökt asyl i Tyskland trots att han blivit deporterad bara månader tidigare. Efter att ha landat i Beirut lovade Miri att komma tillbaka till Tyskland och försöka en tredje gång.
 
Miris fall är knappast unikt. Faktum är att regeringens siffror visar att det för närvarande finns 28.283 personer som söker asyl i Tyskland trots att de lämnat landet minst en gång – antingen frivilligt eller som en del av en deporteringsprocess.
I år har…

Visa originalinlägg 208 fler ord

2 Responses to Tusentals deporterade personer återkommer till Tyskland och söker asyl gång på gång – meanwhile in Sweden…

 1. Incmaster skriver:

  …så länge länder som Tyskland och Sverige viftar med feta checkhäften (bidrag) och allt gratis så kommer de att komma ….länder som Portugal-Spanien-Grekland stannar de inte då de saknar sk ”pullfactors” dvs i stort sett 0 bidrag till migranter vilket faktiskt är ett effektivt sätt att bli av med dessa…….faktiskt ganska enkel procedur..0 bidrag=0 migranter…….
  om Sverige plötsligt fick för sig att ge 0 bidrag till migranter och öv
  så skulle majoriteten åka hem bums…………………

 2. Incmaster skriver:

  ….extra: se C Bigander som är en Globetrotter och egen företagare som bor/arbetar i Filipinerna och hur han sett bedrägerier ang SOS-Barnbyar (tror det var dem) som ofta tigger pengar till deras verksamhet bla då I filipinerna och via en reklamfilm visar upp på lyckliga gatubarn som får bo hos dem etc…………………
  men…problemet är att detta center är helt tomt och endast finns parkerade bilar på dess gård-inga barn syns till . Bigander åker förbi denna plats dagligen som SOS-barbyar angett men ingen verksamhet finnes där …………………………..
  han har även träffat personer bla ifrån pakistan som sökt sig till Sverige som flyktingar för några år sedan och sedan aldrig återvänt till Sverige………trots detta skramlar bidragen in på kontona….
  främligen sa att inga svenska myndigheter kollar upp detta övh taget……………
  —Lördagsintervju 67 med Christer Bigander om TV4 fake och asylbedrägerier.—

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: