Gunnar Hökmark drar ner byxorna på Peter Wolodarski!

Håller med Gunnar Hökmark -om yttrandefriheten även gäller rätten att kritisera Hökmarks favoritland i mellanöstern.

Relaterat.

anthropocene

På Facebook har moderaten Gunnar Hökmark gjort ett inlägg där han sopar mattan med den ständige besserwissern Peter Wolodarski som i dagens Dagens Nyheters i en krönika har stämplat samman moderater och kristdemokrater som vill diskutera vilken roll public service ska spela med Sd och i förlängningen en upphörd pressfrihet och auktoritärt styrelse skick. Jag tycker Hökmarks inlägg väger väldigt tungt och vill därför delge bloggläsarna det här./Lars Bern

Hökmark skriver:

Peter,

Detta sätt att ständigt skapa guilt by association och demonisera andras uppfattningar omöjliggör saklig debatt och förslummar vårt politiska klimat. Det är inte bara rimligt utan viktigt att man i ett fritt och demokratiskt samhälle kan diskutera inte bara hur man värnar pressfriheten och medias oberoende från staten utan också -just därför – vilken roll public service ska spela.

Fram till 1990-talet rådde i Sverige monopol på våra viktigaste media. Det var tydlig statlig kontroll. Staten utsåg styrelseordföranden och…

Visa originalinlägg 1 106 fler ord

One Response to Gunnar Hökmark drar ner byxorna på Peter Wolodarski!

 1. Ulf Claréus skriver:

  Det Hökmark säger här på ett F B-inlägg med udd mot DN/Wolodarski, är bra.
  Men det han skrev runt 2014, var vidrigt. Jag kommenterade honom i SvD, på deras senare (2015) nedlagda kommentarsfält, något åtminstone SvD:s redaktörer inta var glada i. Hökmark och SvD:s politiska genier, m fl var då strängt sysselsatta med att på alla vis i världen sprida rysskräck och utmåla Putin till en mer eller mindre Hitler-kopia.
  Det var NATO-anslutning för hela slanten som gällde och SvD kallade in en engelsk Lukacs-någonting, som hjälpreda åt de svenska neocons, som då satte en alldeles särskild prägel på tidningen, efter det storbankerna på Wall Street blivit ägare (1998), vid sidan av den norske bulvanen, detta för att i smyg få in oss i den anglo-amerikansk-sionistiska sfären, fullt ut.
  Allt sedan falsk-spelet 11/9 2001, var ju just detta som hade varit de andra Sju-klöver-partiernas våta dröm. En dröm om ett Sverige som fullödig del av den Nya Världsordningen. Utan egen Riksdag och bestämmanderätt, statslöst, utan gränser och med fri in- och utvandring, vid sökande av ett arbete, någonstans. Alltså på det sätt som premiärminister Gordon Brown utmålade i ett tal han höll i början av 2010. Fråga Mona Sahlin, hon vet hon var med, där.
  Sverige som ett geografiskt territorium med stora naturtillgångar, fritt att köpas upp av det internationella storkapitalet, var helst på klotet man sitter. Ett NATO-Sverige där Försvarsmaktens legoknektar har som uppgift, att slå ned på folkliga upplopp på andra ställen, dit Globalist-bossen beordrar dom.
  Sådan var Hökmarks uppfattning för fem år sen’. Har han ändrat sig?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: