Regeringen har återigen ignorerat allvarliga problem trots fakta på bordet och nu får vi betala priset – hur många gånger ska vi acceptera att de kör landet i botten?

Svensken skall utrotas och ska dessutom betala för det.

Jenny Piper

Det är första advent och jag hade hoppats på att kunna se på julkalendern med barnen utan att börja dagen irriterad på grund av nya politiska ”skandaler”, men icke! Återigen framkommer det att Sveriges genom tiderna sämsta regering, trots att man suttit med fakta på hand, ignorerat Skatteverkets rapport som kom redan för två år sedan om att samordningsnumret ger vem som helst tillgång till hela den svenska sjukvården och även svensk pension – där vi skattebetalare i slutändan står för den saftiga notan.
 
Alltså vad är det för en flumregering som styr Sverige och än värre – vad är det för klåpare som röstar på eländet? Man tror knappt att det är sant! Om inte regeringen tar sitt förnuft till fånga och avgår på eget bevåg så måste folket göra revolution för det här går inte – man behöver inte vara Einstein för att förstå att vi är…

Visa originalinlägg 518 fler ord

One Response to Regeringen har återigen ignorerat allvarliga problem trots fakta på bordet och nu får vi betala priset – hur många gånger ska vi acceptera att de kör landet i botten?

  1. Incmaster skriver:

    Svenska politiker vill befinna sig på den ”moraliska högplatån” som
    prof.Arnsteberg uttrycker det (se honom på SWEBBTV i youtube)………och visa sin sin godhet så att alla i Världen kan se det……..men tyvärr ser omvärlden på Sverige på helt annat sätt ja tom som ett skräckexempel på vad ”fail state” innebär dvs ett land i kaos som inte fungerar………………..Sverige offras tydligen men pga detta så räddas många andra länder då de inte vill bli Sverige nr 2 dvs ett dysfunktionellt land
    enligt FN ska Sverige om ca 10 år vara ett U-land ekonomiskt samt med mängder med etniska konflikter mellan olika importerade folkslag sinsemellan………………………..

    bild: ………”vi är endast spelbrickor,eliten får oss att vara upptagna med att bekämpa varandra…istället för att bekämpa dem dvs eliten”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: