Dömd terrorist utförde knivattacken i London och i Haag jagas fortfarande en man med ursprung i MENA som attackerade tre barn – polisen bekräftar inte terrorkoppling

Alla vet att de kommer inte ha med islam att göra enligt pk media.

Jenny Piper

Efter knivattacken i London igår har det framkommit att förövaren, 28-årige Usman Khan, var en dömd terrorist med fotboja, men i Haag är man mer försiktig i sina uttalanden och polisen vill inte bekräfta om den misstänkta har kopplingar till terrorism.
De tre skadade offren i Haag var alla barn och polisen jagar fortfarande den som utförde knivattacken och han beskrivs som en man i 45-50 års åldern som bar grå joggingdress, med härkomst från Afrika eller Mellanöstern.
Är det en slump att två personer begår en knivattack samma kväll i två olika länder? Är det en upptrappning av terrordåd som vi nu ser efter att det under en tid varit relativt vilande i Europa? Det är inte omöjligt att det är en koordinerad attack och underrättelsetjänster har länge spått att Europa ska drabbas av nya attacker innan årets utgång, men vågar man hoppas på att det inte kommer fler?!

Visa originalinlägg 2 fler ord

2 Responses to Dömd terrorist utförde knivattacken i London och i Haag jagas fortfarande en man med ursprung i MENA som attackerade tre barn – polisen bekräftar inte terrorkoppling

 1. Incmaster skriver:

  …vad jag kommer att säga(skriva) ses nog som kontroversiellt för många som läser-ser MSMedierna …….men anser att London incidenten är ytterligare en ”Globalistshow” för omvärlden som man vill inpränta rädslor i ständigt- mao helt enkelt en psyop tillställning bland många andra tidigare bla bilen på Drottninggatan för några år sedan…………..
  eliten jobbar efter att skapa kaos för att sedan ge lösningen på det….
  eller som Rockefeller yttryckte det

 2. Berndtson skriver:

  Värt att notera, samordnat inte direkt men på det andliga planet.

  Tidpunkten var fredag eftermiddag, Muslimernas heliga dag.

  Inte helt ovanlig tidpunkt och ofta är dessa förövare uppfyllda av entusiasmen från en stund i moskén och svavelosande predikningar om otrogna hundar, jihad och evigt liv bland 72 små skönheter.

  Jag tror mer på det än konspirationsteorier.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: