Carl Bildt och Pierre Schori anser att IS-terroristerna ska tas hem eftersom vi har resurser för åtal, övervakning och återintegrering av dessa – eller hur?!

2 korrupta politiker som vill offra våra barn och gamla för att de ska fortsätta vara privilegierade.

Jenny Piper

I ett öppet brev kräver 26 europeiska globalister, däribland Sveriges tidigare utrikesminister Carl Bildt och den före detta diplomaten och S-politikern Pierre Schori, att Europas länder ska börja ta hem sina medborgare som rest till Syrien för att slåss för IS eftersom det är oansvarigt och inhumant att lämna dem i improviserade fängelser och överfulla flyktingläger.
Som skäl anger man att europeiska myndigheter har resurser att hantera terroristerna genom åtal, övervakning och återintegrering. Det är möjligt att andra länder har de resurserna, men sannerligen inte Sverige! Vi har inte ens lyckats åtala eller återintegrera de hundratals IS-återvändare som redan finns i Sverige och som är tickande bomber – dessutom har Säpo uppgett flera gånger att man helt tappat kontrollen över alla jihadister i landet.
Det rapporteras också om hur nyrekryteringen av jihadister sker i fängelserna så inte ens där lyckas man avprogrammera dessa religiösa extremister och nu vill man ta…

Visa originalinlägg 128 fler ord

One Response to Carl Bildt och Pierre Schori anser att IS-terroristerna ska tas hem eftersom vi har resurser för åtal, övervakning och återintegrering av dessa – eller hur?!

  1. Blodsven skriver:

    2 sinnessjuka globalizter som gör allt för att förstöra Europa och dess folk. Dessa 2 svin har naturligtvis samma värdegrund som IS-krigarna…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: