Liten tuva kan också stjälpa ett land…

https://www.svtplay.se/video/22701886/rapport/rapport-26-nov-18-00-3?start=auto
I dagens Rapportsändning kungjorde den korpulenta inkompetenta halvfiguren till justitie- och migrationsminister, Morgan Johansson, att en ny Terrorbrottslagstiftning ska införas. Eftersom ingen pall fanns tillstädes kunde den i växten tidigt avstannade ministern inte själva läsa texten som låg på bordet, därför fick en normalt vuxen sekreterare istället återge innehållet.
I punktform handlade det om en breddad lagstiftning som ska omfatta “brott riktade mot t ex etniska minoriteter eller hbtq-personer”. Det angavs inte huruvida den också skall omfatta personer som är både kortvuxna och tillkortakomna i politiken. Däremot slås i lagen fast att “alla brott ska kunna anses som terroristbrott. Samt ett heltäckande straffansvar för uppmaning till terror”.
Med andra ord vilar sannolikt hotet om att bli åtalad för terroristbrott över undertecknad om jag uppmanar andra att också skriva till Morgan Johansson och be honom avgå snarast möjligt. Det är nämligen menat på största allvar. Och får han tillräckligt många sådana brev, så kan han ju uppleva sig “terroriserad”.
Ett större (sic) skämt än Morgan Johansson får man leta efter i Sveriges politiska historia. Han kan exempelvis aldrig säga några ord om vikten av bekämpning av IS-terrorismen, utan att i en bisats tillägga att “den högerextrema vit-makt-rörelsen som finns här i Sverige är lika allvarlig” (obs: meningen är bortklippt i SVT-Plays sändning!). Och så anger han terrordåd i Norge och USA som exempel..!
Som sagt; Finns det ingen Morgan Johansson närstående som – uppifrån av naturliga skäl – kan ge honom det för Sverige goda rådet att snarast söka sig någon annan födkrok än fördärvandet av vårt land.!?
//Kenneth Sandberg

One Response to Liten tuva kan också stjälpa ett land…

 1. Incmaster skriver:

  ….den förslagna lagstiftningen är ett typexempel på hur Globalistiska(((eliten))) och dess springpojkar politikerna jobbar dvs ”order out of chaos”
  dvs man skapar problemen själva i samhället och landet för att sedan erbjuda lösningarna på dem oftast då repressiva åtgärder som tex den lag som man vill införa som verkar vara en typ av ”gummiparagraf” som kan användas emot i stort sett allt och alla som är i opposition vilka då kan trollas om till sk ”terrorister” Sverige är definitivt inte längre en demokrati där olika åsikter får yttras…………..
  Ovan lag är troligen direktiv ifrån EU-komissionen+FN som ju har för avsikt att förstöra Europa med bla ”migrant replacement” och man vill alltså inte bli störd i sina projekt i regionen………………

  eliten jobbar med följande strukturer enligt bilden
  klicka för ev förstora den

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: