Hur håller man bäst fokus borta från sitt eget misslyckade ledarskap? Sätt allt ljus på klimatet, deklarera att klimatförändringar är det största samhällsproblemet och häng ut klimatförnekare

Det är alltid enklare att skylla i från sig än att ta ansvar för dumheterna man skapat.

Jenny Piper

Landet är på väg utför ruinens brant, den otrygga befolkningen är på väg att tappa allt förtroende för den katastrofalt dåliga regeringen och kriminaliteten når ständigt nya höjder samtidigt som den oansvariga migrations- och bidragspolitiken ständigt genererar nya skandaler.

Så vad gör man då för att skyla över sina misstag och få folk att fokusera på annat? Man sätter så klart allt ljus på klimatet och propagerar för de livsfarliga klimatförändringarna som hotar såväl planeten som mänskligheten samt växt- och djurriket.

Arbetet med regeringens forskningspolitiska proposition pågår just nu i Regeringskansliet och ska vara klar hösten 2020. Den ska peka ut den forskningspolitiska inriktningen för de kommande åren och enligt regeringen berör forskningspolitiken alla delar av samhället och fokus för propositionen är olika samhällsutmaningar, däribland ”klimatutmaningen”. Enligt regeringen ska forskningspolitiken svara mot globala och nationella samhällsutmaningar eftersom klimatet är det största problemet som finns.

Matilda Ernkrans (S), som är minister…

Visa originalinlägg 279 fler ord

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: