ÄR DNA-PROV ENDA SÄTTET ATT AVSLÖJA FUSKET MED DUBBLA IDENTITETER?

Det är endast rena svenskar som ska nekas pengar de har betalat in.

Historierna och vittnesmålen är många över hur personer med utländsk bakgrund utnyttjar det svenska välfärdssystemet. Uppdrag granskning gjorde för många år sedan en granskning och hittade till och med avlidna personer i forna Jugoslavien som fortfarande fick pension som släkten tog hand om.

I veckan avslöjade Nyheter idag att till och med Irak:s försvarsminister fick bidrag och barnbidrag från den svenska staten trots att han inte bodde i Sverige och inte gjort det på flera år. Enligt samma källa så hade han en identitet i Sverige och en annan i Irak. Hur han kunde få svenskt medborgarskap är också en gåta. Mutade han någon på Migrationsverket?

I Swebbtv:s senaste intervju så avslöjar Christer Bigander en rad bedrägerier med dubbla identiteter som han stött på under sina resor i världen. Alla med koppling till svenska myndigheter. Allt tyder på en mycket bristfällig kontroll från svenska myndigheter.

Visa originalinlägg 264 fler ord

One Response to ÄR DNA-PROV ENDA SÄTTET ATT AVSLÖJA FUSKET MED DUBBLA IDENTITETER?

 1. Incmaster skriver:

  …migranterna tipsar varandra hur man på bästa sätt kan lura de naiva svenskarna på cash…man ser helt enkelt Sverige och svenskarna som en ”mjölkossa” som ska uttnytjas på alla sätt…….
  Sverige har gjort misstaget att inte faställa IDn på alla som sökt sig hit…dvs man måste säkerställa vem som är vem via DNA-iriscanning-fingeravtryck osv………….men svenska politiker lider av PKism och har bakbundit sig själva iom det………….man anser det kränkande,men tydligen är det inte kränkande att bestjäla svenska skattebetalare och arb skötsamma invandrare på deras inbetalda skatter.
  …något måste göras, troligen finns det även de förutom att de är skrivna i flera kommuner i Sverige även lyfter bidrag ifrån tex Tyskland samtidigt…alltså man kan kvitttera ut pengar från 2 st EU-länder samtidigt..kontrollen i Tyskland är troligen lika undermålig som här…
  och iom de har VISA-kort så kan de enkelt kvittera ut bidragen i hemlandet där de lever lyxliv med svenska+europeiska bidrag….
  och som SWEBBTV visar att man i princip inte behöver åka tillbaks till Sverige iom att bidragen ständigt trillar in på kontot….

  se hur MSMedierna fejkar news och bildhantering ifrån påstådda kriser och incidenter…..bild visar hur tex CNN använt sig av samma barn vid 3 olika tillfällen…….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: