Det förnedrade folket

Det är sjukt, våra politiker är kräk.

ulsansblogg

Rättsväsendet och lagskrivare samt oansvariga politiker skyddar unga män och förnedrar en ung kvinna i 18-års åldern genom att endast utdöma 3 månaders fängelseoch skyddstillsyn för de vidriga förövarna som våldtog henne. Sverige är världens sjukaste land och domstolarna kränker offret ännu en gång när man inte skyddar och värnar flickor och kvinnors kvinnofrid samt rättigheten till sin kropp

SVT Text Söndag 24 nov 2019

Tre dömda för våldtäkt på flicka

En omyndig flicka blev fasthållen och våldtagen under en fest i Sandviken i april. Nu har de tre unga män, som alla är i 18-års-åldern dömts till tre månaders fängelse och skyddstillsyn rapporterar Gefle Dagblad.

Under festen träffade flickan en man och de gick till ett sovrum för att ha sex. Då kom de två andra in i rummet och övergreppen började. Förövarna slutade först när en av flickans kompisar kom in och jagade bort dem. Tre månader är…

Visa originalinlägg 1 418 fler ord

2 Responses to Det förnedrade folket

 1. Incamster skriver:

  PS.
  …enligt många marxister och pro multikulti så vill de gärna framhäva att ”raser inte finns” men tydligen existerar den onda vita rasen av någon anledning….

 2. Incmaster skriver:

  ……..i USA har man på många av dess Collge & Universities förbud och diskreminering av vita studenter på många sätt och kurser där skuldsättningen av de vita lärs ut…detta fenomen börjar ses tom i Sverige. Viktigt att veta att de stora kända universiteten i USA ägs just av den starkt marxistiska antivita hatiska etnocentriska grupp som kanske utgör max 1-2 % av befolkningen i USA men innehar alltför stor makt inom bla MSMedierna där…..

  —Ten Examples of Anti-White Rhetoric at Colleges—
  https://www.academia.org/ten-examples-of-anti-white-rhetoric-at-colleges/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: