Mångkulturens Sverige VIII: Mångkultur och kostnader

Invandring och mörkläggning

I nio bloggtexter beskriver jag hur det mångkulturella Sverige vuxit fram. De kommer inte i en följd, men de är numrerade. Det här är den åttonde.

När Sveriges riksdag i mitten av 1970-talet bestämde att Sverige i fortsättningen skulle vara ett mångkulturellt land ansågs det inte behövligt med någon ekonomisk utredning. Arbetsinvandringen hade alltsedan krigsslutet varit en oavbrutet lönsam affär. I början av 1970-talet bidrog invandrarna med ungefär en procent till BNP. Den bilden förändras när Sverige på grund av en lågkonjunktur stryper arbetsinvandringen. Istället tar den så kallade flyktinginvandringen vid och därmed blir kostnadsbilden en annan. I den mest omfattande studie som gjorts av invandringens kostnader, nationalekonomen Jan Ekbergs från år 2009, man läsa:

I takt med att invandrarnas sysselsättningsläge försämrades minskade den årliga intäkten för att nå ett noll-läge i mitten/slutet av 1980-talet. Under 1990-talet övergick nettointäkten till en nettokostnad, dvs. en inkomstomfördelning från infödda till invandrare. Vid…

Visa originalinlägg 1 689 fler ord

One Response to Mångkulturens Sverige VIII: Mångkultur och kostnader

 1. Incmaster skriver:

  …..ingen vet hur mycket migrantinvassionen kostar-kostat men det är frågan om astronomiska belopp 500 miljarder+/året där tom skattemedlen i Sverige inte räcker till och där finansministern Magdalena måste ta jättelån ifrån WB-ECB-IMF mfl internationella penningutlånare för att övh taget kunna hålla Sverige flytande….
  frågan är hur länge. Dessa banker kan plötsligt börja kräva amorteringsplan för dessa lån…….
  Svenska politiker är i Globalisternas sold och de följer 100% alla direktiv ifrån kabaler(se bild endan) och FN som ju lurat flertal länder med att släppa in mängder med U-landfigurer kommer hjälpa ländernas ekonomi att blomstra och att dessa importer därmed ska säkra pensionssystemen……samt säkerställa att de låga födslotalen inte blir lägre……detta är denna förklaringsmodell som Riksdagens politiker köpt .
  Ingen större överdrift att påstå att FN+fleratal kabaler bestämmer dagordningen i Sverige som skyndsamt närmare sig U-landsnivå vilket ska ske ca 2030 enligt FN själva alltså om 10 år…………….

  Här kan ni se de maktcentra som försöker styra utvecklingen i Europa+Sverige

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: