Reportage om den skamliga behandlingen av de gamla.

Vi får möta boende och politiker i samband med att cirka 100 åldringar tvingas lämna sina lägenheter på Fristads Serviceboende i Bromsten, västra Stockholm.

Politikerna hade nog trott att det skulle vara en lätt match att säga upp de gamla men det visar sig att de gör motstånd och kallar alltihop för en bluff från kommunen.

SwebbTV blev kontaktade av en person som berättade att hans gamla mamma på 95 år skulle kastas ut från kommunens serviceboende. De åkte dit och talade med de gamla och deltog i ett informationsmöte. (Läs mer).

One Response to Reportage om den skamliga behandlingen av de gamla.

  1. Incmaster skriver:

    pga av massimporten av välfärdssökande migranter så behövs det boenden och då har politikerna fått en smart idé om äldreboenden-servicehus etc där man kan inhysa fejkflyktingar. Trots att Sverige har en enorm bostadsbrist skapad av politikerna själva så fortsätter migrationen till Sverige i oförminskad takt med ca 1000-3000 främlingar i veckan . det skulle behövas färdigställas ca 1000 lgh/veckan för att komma ifatt vilket man aldrig kommer att göra….
    hur ett land bemöter sina unga och gamla visar vilket slag av nation man är….det här är bara barbari vilket visar på att svenska politiker följer H Kissingers berömda uttal-se bild…klicka för att förstora ev

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: