Är dagen kommen när statsministern deklarerar att man inför undantagstillstånd?

Det kommer de aldrig att göra, det skulle innebära att de säger att massinvandringen har fördärvet vårt land. Samt att det är deras misslyckade politik som ligger till grunden.

Jenny Piper

De senaste dagarnas koncentration av explosioner och skottlossningar visar verkligen på hur långt våra styrande har låtit det gå genom att i åratal ignorera det faktum att kriminella gäng vunnit alltmer mark medan polisen samtidigt förlorat kontrollen. Vi vaknar och somnar med nya rubriker om de kriminella gängens härjningar i samhället som alltmer påverkar det civila livet, men som de trogna undersåtarna vi är så väntar vi varje dag spänt på att landsfadern ska ta bladet från munnen och äntligen proklamera att man nu ämnar ta i med hårdhandskarna eftersom man inte kan tolerera den terror som rikets medborgare utsätts för. Men statsministerns närvaro märks inte av denna dag heller.
 
Varken Stefan Löfvén eller någon annan i regeringsposition har för avsikt att sätta ned foten och även den kontrollerade oppositionen inklusive SD håller sig ovanligt lugna. Att väcka misstroendevotum mot landets genom tiderna sämsta justitieminister Morgan Johansson hade varit…

Visa originalinlägg 527 fler ord

One Response to Är dagen kommen när statsministern deklarerar att man inför undantagstillstånd?

  1. Incmaster skriver:

    det vi ser i Sverige och även i Europa är elitens med hjälp av deras springpojkar politikerna att medvetet planera och skapa kaos för att sedan själva komma med lösningar på de problem man själva åsamkat. Upplägget är att få till en polisstat regionalt och på EU-nivå med ökad kontroll av alla individer där ev påtvingad chipning av innevånarna-I USA har det gått så lång att man propagerar för
    att man opererar in chip med vidhängande USB-port i huvudet-som i sin tur trådlöst kopplas till superdatorer sk AI….se Elon Musks project ”Neuralink” vilket helt klart är ett ”mindcontrolproject”
    https://www.inverse.com/article/30711-elon-musk-neuralink-neural-lace-mind-control-brain

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: