Bilyana Martinovski-affären (En bluff – eller har den svenska djupstaten blivit galen?)

En länk med mer bevis på lögnerna.

Peter Harold - Skrivarens blogg

Bästa läsare!

Jag har försökt att uppdatera mig kring affären Bilyana Martinovski. Den har två delar, båda oroväckande men intressanta.

Hon dök upp som en nyhetshändelse under 2017 då alternativmedier som Nya Tider rapporterade att hon sagts upp från sin post vid Stockholms universitet efter att hennes chef professor Uno Fors fått meddelande från universitetets timanställde mediestrateg – tillika aktivist i den vänsterlojala ”Jag-är-här”-gruppen – Kajsa Klein om att Bilyana Martinovski skrev saker som kunde koppla institutionen till ”tankar och idéer som inte respekterar demokrati eller kan ses som exempel på näthat”.

Det som ses som provokativt är att Bilyana Martinovski försökte utveckla ett digitalt terapiprogram för individer som fallit offer för gruppvåldtäkter. Enligt forskning tycks det som att gärningsmän med invandrarbakgrund är kraftigt överrepresenterade i dessa dåd, och detta exponerande verkar ha provocerat fram en förföljelse mot Bilyana Martinovski och andra som talat om saken.

Och…

Visa originalinlägg 754 fler ord

2 Responses to Bilyana Martinovski-affären (En bluff – eller har den svenska djupstaten blivit galen?)

  1. Incmaster skriver:

    finns många grupper idag som jobbar emot yttrandefriheten och rätten att ha en annan åsikt. org som EXPO-Jagärhär-näthatsgrnaskaren mfl och synonymt med dem är att de alla har i grunden kulturmarxistiska ideal dvs starkt antivit-antieuropeisk värdegrund. nedan.. den tvivelsamma figuren Uno som lagt sig platt direkt för jagärhär rörelsen antydningar är patetisk…….

    —-”professor Uno Fors, chef för institutionen för data- och systemvetenskap (DSV) på Stockholms universitet. Denne förklarade att Bilyana Martinovski med omedelbar verkan var avstängd från DSV, där hon arbetat 2010-2013 och där hon sedan dess varit affilierad docent och publicerat sin forskning.”…………..

    –Ljög om uppsägning av forskare– (co) NyaTider 2018
    https://www.nyatider.nu/ljog-om-uppsagning-av-forskare/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: