Apropå folk- och landsförräderi!  

http://katerinamagasin.se/de-politiska-aktivisterna-pa-vara-myndigheter-har-blivit-fartblinda-och-helt-tappat-kontakten-med-verkligheten/
Wikström är ansvarig för den blåögda och destruktiva Sverigepropagandan som marknadsför Sverige som ett rikt land som kan slösa pengar på varenda lycksökare som kommer hit.
Att vi försöker berätta att Sverige är ett välfärdsland har jag inga problem att skriva under på”, säger Per-Arne Wikström, chef för Sverigekommunikation vid Svenska institutet, till TV4.
“Personer som kommer till Sverige får barnbidrag utbetalade för deras barn som bor i ett annat land, även retroaktivt för hela den tid sedan migranten registrerades i Sverige. Vår källa har varit med på möten där så stora summor som 250.000 kronor och mer har blivit utbetalade retroaktivt till EU-medborgare. Inte nog med det: Sverige betalar även underhåll till barnen om den arbetssökande migranten inte har råd att betala underhållet själv”.
………..
Att personer som Per-Arne Wikström törs vistas utanför sitt skyddade kontor utan att bära skyddsväst, säger något om svenska folkets fullkomliga avsaknad av överlevnadsinsikt och självbevarelsedrift…
//Kenneth Sandberg

One Response to Apropå folk- och landsförräderi!  

 1. Incmaster skriver:

  på GATESTONE INSTITUTE betecknar man Sverige som en ”failed state” med antydningar om DDR och stasimanövrar ifrån de styrande…………..
  ……………..”The Swedish state, in true Orwellian style, fights those Swedish citizens who point out the obvious problems that migrants are causing.”……………….
  föga smickrande om Sverige som ses alltmer som ett varnande exempel som en nation utan lagar-regler
  https://www.gatestoneinstitute.org/10605/sweden-failed-sta
  https://www.gatestoneinstitute.org/images/gatestone-logo-1000.gif

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: