Mångkulturens Sverige VII: Kan muslimer integreras?

Invandring och mörkläggning

I nio bloggtexter beskriver jag hur det mångkulturella Sverige vuxit fram. De kommer inte i en följd, men de är numrerade. Det här är den sjunde.

Om man anser att alla människor i grunden är lika varandra och har lika värde, så är rubrikens fråga islamofobisk. Dessutom, den som kommer fram till ett nej, skiljer mellan ”vi och dem” och visar sig därmed vara rasist. Det politiskt korrekta svaret är att det är klart att muslimer, precis som alla andra, kan integreras. Sedan varierar det givetvis mellan olika individer. Vi är visserligen lika varandra, men individuellt skiljer vi oss åt. Med andra ord, det är inget särskilt med att vara muslim, utan man måste se människan bakom denna typ av religiösa etiketter.

Den som kastar loss från PK-doktrinen och kopplar samman islam med terror, och dessutom har förstått att många jihadister är födda i Europa och således istället för att…

Visa originalinlägg 1 498 fler ord

2 Responses to Mångkulturens Sverige VII: Kan muslimer integreras?

 1. hllviken skriver:

  Det finns en mäktig kraft som ligger bakom musliminvasionen till de vita, kristna länderna!

  Noahide-lagarna som införs i smyg, syftar till att utplåna kristenheten:

 2. Incmaster skriver:

  migranter som kommit hit och speciellt muslimska sådana har inte alls i åtanke att sadla om till att bli västerlänningar utan de kom enbart därför dumregeringar i Europa viftade med sedelbuntar och de som erbjöd mest cash fick och fick och får flest migranter. De länder inom EU som inte viftade och lockade med allt Gratis slapp dessa lyckosökare som tex Portugal där nästan inga sökt sig till trots trygghet och lugn-orsak till utbliven migrantion dit är 0 bidrag i princip.
  en annan faktor att de inte kommer integreras är att de är för många i antal och i princip inte behöver anpassa sig efter svensk värdegrund eller ens svenska språket som de sällan behöver använda förutom fylla i någon bidragsansökan då och då med tolkhjälp……………..
  vad som sker nu är att de börjar bilda enklaver små öar av syrier-irakier-somalier osv då de gillar bo med sina landsmän,när svenskar vill göra detsamma kallas det för rasism………..

  När skattetrycket ökar mer och mer och utbildningarna försämras i Sverige och svårigheter att hitta boende så får vi en ”white flight” situation där svenska välutbildade unga flyttar utomlands där det finns större möjligheter..vi får alltså en ”brain drain” där de som var tänkta att leda landet i framöver lämnar det istället…….

  FNs profetia om HDI placeringen av Sverige på plats 45 om ca 11 år
  ser ut att bli av………….vi blir alltså det första landet i Europa som får U-lands status..
  Turismen kommer också att avta iom att kriminaliteten är skyhög här där på seare tid tex kinesiska myndigheter varnar turister som besöker Sweden….
  nedan uttryckte W Clarke att Europa får inte vara vitt längre liksom sin stamfrände Barbara Spectre uttryckt sig via PAIDEIA

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: