Kallhamrad, primitiv maktmänniska

corneliadahlberg

Av Olle Ljungbeck

Till Sveriges ”regeringschef” Stefan Löfven som krossat välfärden och tagit ifrån medborgarna deras trygghet.

Jag är en snart 88-årig man som mycket väl minns Sveriges statschefer sedan Per Albins tid men också partiledarna.

En partiledare och statschef – du Stefan Löfven – skiljer sig totalt från samtliga dessa vad gäller moral, etik, intellekt mognad och ansvar etc. Till detta kommer din personlighet där det primitiva hatet är drivfjädern.

Visa originalinlägg 760 fler ord

One Response to Kallhamrad, primitiv maktmänniska

 1. Incmaster skriver:

  Stefans parti + övriga i riksdagen är inte längre ombud för svenska folket och vill inte Sveriges bästa helt klart utan man är verktyg för den Globala eliten och följer till punkt de agendor som eliten vill att Riksdagen ska genomföra som tex folkutbytet eller som FN kallar det ”migrant replacement” där svenska politiker lagt sig platt och accepterat i stort sett allt och man var troligen en av de första nationerna att signera FNs migrant-pakt ”safe and orderly migration” där man i Marocko förra året singerade det och godkände i princip fri och öppen invandring oavsett skäl där tom migranten ska sättas i första rummet tom före svenskens behov…….
  Inte nog med detta utan man följer även FNs schema för ”Sustainable development” vilket går under den anonyma ECLAI vilken finns ute i kommunerna just nu vilket helt enkelt är FNs (UN) agenda 21-30 där det beskrivs hur man ska gör i-länderna fattigare genom ökade skattetryck vilket vi ser i Sverige just nu på olika områden……………….
  Vi kommer se allt fler förbud enligt agendan som föbud mot fossila bränslen och ägande av fordon…avfolkning av landsbygden för som det så vacket heter ”rädda naturen”

  se mer i videon om UN-agenda 21-30 Sustainable development
  –Rosa Koire: Agenda 21. Open Mind Conference 2013—

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: