Enligt invandrare är det viktigt att de får behålla sin kultur. Men samma invandrare hävdar att svenskarna inte får behålla sin.

Sydsvenskans kulturskribent Rakel Chukri tog då till orda och menade att svenskar inte har någon rätt att känna igen sig i sitt eget land.

– Jag tycker inte att det är en mänsklig rättighet att känna igen sig i sitt eget land. Det är orimligt med tanke på hur mycket världen har förändrats, hur mycket tekniken har utvecklats.

Hon menade att alla debattdeltagare säkert kunde hålla med om att en misslyckad integration är av ondo. Däremot var hon noga med att skilja mellan integration och assimiliering:

– Jag har själv föräldrar som flyttade från Södertälje för att de ville att vi skulle växa upp i en mer svensk miljö. Men å andra sidan kom inte mina föräldrar till Sverige för bli svenskar, utan för att få fortsätta att vara assyrier.

Ivar Arpi fångade upp tråden om att inte känna igen sig:

– Du säger att det inte är en mänsklig rättighet att känna igen sig i Sverige. Men det är heller ingen mänsklig rättighet att få komma till Sverige.

Rakel Chukri talade mycket om sin assyriska bakgrund, vilket ledde till följande replikskifte:

– Är det viktigt för dig att ha en assyrisk identitet? frågade Ivar Arpi.

– Ja, svarade Rakel Chukri.

– Men i Sverige har det varit skamfullt att vilja vara svensk, påpekade Arpi.

Alla vill ha det som Sveriges befolkning jobbat ihop. Men de vill inte bli svenskar. Våra pengar duger.

Varjager

One Response to Enligt invandrare är det viktigt att de får behålla sin kultur. Men samma invandrare hävdar att svenskarna inte får behålla sin.

 1. Incmaster skriver:

  Chukri skulle naturligtvis aldrig hävda samma sak om sitt eget lands kultur och folk. Om någon skulle hävda att folket i Chukris land inte har någon rätt till sitt land övh taget så skulle den personen kallas rasist. Den här
  marxistiska synen gäller endast vita länder där vita bor då vita människor enligt kulturmarxismen är per automatik onda…….
  Sådana här antivita påståenden är vanliga och frodas även bland eliten och även hos den antivita org och numera folkhögskolan PAIDEIA där kulturmaxism är grunden dvs med antivit värdegrund.
  Där Barbara Spectre helt öppet påstår att Sverige och Europa MÅSTE blandas upp. Samma sak har Sarkozy yttrat och Macron detsamma..
  Är ingen hemlighet att org som FN och EU-kommissionen vill se de vita försvinna därav bla utarbetet med påtvingad fri invandring till bla Europa via ”safe and orderly migration pact” där man inte längre gör någon skillnad på flykting-migrant alla ska ha rätt till välfärd när de så träder över gränsen-no quetion asked………………
  på länken finns välkända profilers starka antivita uttalanden
  http://www.whitegenocide.info/quote.html

  FNs ”migrant replacement program” är en verklighet som vi ser idag
  vilket helt enkelt är ett folkmordsprojekt ingenting annat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: