Vi har gått från bränder i soprum till explosioner och dödsskjutningar men vem sitter inne med lösningen?

Allt är fortfarande samma gamla skröna. Allt är rasism och svenska folkets fel. Tänk om alla dessa invandrare kunde ta ansvar för att uppfostra sina barn?

Jenny Piper

Vaknar till en artikel om en ny sprängning vid ett flerfamiljshus i ett bostadsområde i Angered, en kraftig explosion som lämnat en bombkrater och fått många människor att känna av tryckvågen. Funderar på vart det ska smälla imorgon och hur stor skadegörelse samt skadade människor vi kan förvänta oss nästa gång. Undrar hur många som fått sin bil uppbränd i natt, hur många som rånats brutalt eller blivit våldtagna. Konstaterar att landet närmar sig den gräns när vi inte längre kan stoppa det som sker och reflekterar över att regeringens förslag till åtgärdspaket för att stoppa dessa kriminella klaners framfart inte räcker på långa vägar.
Samtidigt publicerar Aftonbladet en debattartikel skriven av den fristående debattören Ihsan Kellecioglu, som jobbat med ungdomsfrågor och segregationsfrågor de senaste 15 åren. Han konstaterar att vi gått från en tid där killar i utsatta områden brände upp soprum och käftade med polisen, till att de…

Visa originalinlägg 659 fler ord

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: