Flickan, myten, legenden Greta Thunberg – Martin Luther King släng dig i väggen

Jenny Piper

Den dagen klimatbubblan spricker, vilket den kommer att göra förr eller senare och det kommer fram att det är en bluff för att få folket att fokusera på annat än det som sker framför deras näsa, så lär Aftonbladets Peter Kadhammar vara en av de som får skämmas rejält. Jösses, karln är ju bortom all hjälp och lyfter fram Greta som om hon vore överjordisk! Han får det att låta som om hon är en vanlig flicka som kom från ingenstans och nu är världens mest inflytelserika tonåring som lagt hela världen för sina fötter – Greta for president liksom, när det snarare är en förregisserad show med ett gigantiskt maskineri bakom.

Obehagligt med sådant här sektliknande beteende, särskilt när det kommer från journalister som ska göra sitt jobb och förmedla nyheter på ett sakligt sätt – inte indoktrinera omvärlden att Jesus har anlänt för att välsigna hela världen enbart…

Visa originalinlägg 1 268 fler ord

One Response to Flickan, myten, legenden Greta Thunberg – Martin Luther King släng dig i väggen

  1. Incmaster skriver:

    eliten använder sig gärna av barn i sin propaganda eftersom de bevekar de flesta just för att de är barn-väldigt utstuderat ondskefullt. Greta tjänar de som vill införa NWO dvs nya världsordningen där FNs tjänstemän ska styra resten av Världen , där en Världsregering ska sitta och där världens nationers gränser och suveränitet upphör.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: