Rädda barnen går IS ärenden.

Det är det enda man kan tolka deras alster i Aftonbladet.

”I nuläget finns därför bara en godtagbar lösning. Säkra barnens rättigheter. Just nu sitter barnen i otrygga läger med sina mammor. Ta hem både mamman och barnet, utred lämplighet som vårdnadshavare i Sverige och ge barnen det stöd de behöver.

Utred och pröva förälderns och andra hemvändares eventuella brott i enlighet med de principer om rättssäkerhet som Sverige försvarar och som ligger till grund för det svenska rättssystemet. Bara så vi kan börja det svåra och tunga arbetet med att bryta våldsspiralen.

Lena Ingelstam, chef Internationella programmet, Rädda Barnen
Ola Mattsson, chef Sverigeprogrammet, Rädda Barnen”

Låt dessa barn och föräldrar ruttna bort. Det är alltid dessa fjantar som ska rädda världen på svenska folkets bekostnad.

Varjager

3 Responses to Rädda barnen går IS ärenden.

 1. Blodsven skriver:

  Rädda Barnen, Röda Korset, samt alla förbannade ”goda” organisationer har bara en massa välgödda och överbetalda skithögar i topparna, samt i botten en massa godtrogna krakar som arbetar gratis…

 2. Incmaster skriver:

  Rädda Barnen-Läkare utan gränser mfl är alla nu under Globalisten G Soros ”Open Society org” och de jobbar synkroniserat för att forsla så mycket främlingar man kan till Europa-Skandinavien med ett enda syfte och det är för att bryta ner och förstöra Europa.

  I Syrien är krigen slut och många Syrier har återvänt ifrån Europa då Lyxen de blivit lovade inte blev av. Den rätta beteckningen på dem är migranter och ingenting annat. De som ev sitter i läger i Libanon bör resa hem till sitt land vilket också de syriska ledarna sagt att de bör göra.

 3. hej san skriver:

  att önska att folk ”ruttnar bort” gör ju att socialsekreterarna och svenska politiker framstår som rena helgon, anser jag.

  dock litar jag inte ett dugg på vad de säger. t-ex detta ”ge det de behöver”.. ja barn behöver sin mamma och pappa, för helvete.

  men mördare som inte omvänt sig håller man helst bortom sitt eget lands gränser. dock så har vi ju det här hemska kallat aborter. det som pågår är det största massmord genom tiderna, tusen gånger värre än sodom och gomorrah är det.

  och det räcker att hata sin nästa för att vara sedd som en mördare i Gud Fadern och Sonens ögon!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: