Fakta istället för floskler och lögner.

Filipstad är kommunen på allas läppar efter deras nödrop och sedan Uppdrag Granskning. Kommunen tog emot en stor andel utlandsfödda givet befolkningsmängd och är nu nära ruinens brant då andelen som inte jobbar har ökat explosionsartat medan utflyttningen av de som gör inte avtagit utan ökar.

Men med ökningen av utlandsfödda ökade också våldsbrotten i Filipstad.

Fakta och åter fakta.

Varjager

2 Responses to Fakta istället för floskler och lögner.

  1. Incmaster skriver:

    Så vi börjar se det välkända ”white flight” fenomenet nu i Sverige där främmande folk flyttar in så flyttar de vita bort – mao flyr. Fenomenet har varit välkänt sedan länge bla i USA men svenska politiker tycks inte förstå den ekvationen alls. Integrationen är en lögn och en skrivbordsprodukt som inte fungerar i verkligheten inte ens i Sverige. De stora mängderna av migranter gör att integrationen i stort sett blir omöjlig att genomföra då dessa inflyttade migranter börjar söka sig till varandra och så småningom bilda något som liknar ”enklaver” (se Södertälje)

    Google har tagit bort sökträffar på det ordet istället poppar det upp mängder med sneakers-skor och dylikt i bild…………censurering näst intill 100% att jämföra bara för några år sedan man fick många bra träffar…………..

    • SasjaL skriver:

      Jo då, politikerna förstår mycket väl. De gör bara vad de är tillsagda att göra. Problemet är att de inte förstår vilka de skall lyssna på. Något som borde vara väljarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: