Tacksamhet är en dygd

ulsansblogg

Att inte alla immigranter ser det som en ynnest att få ta del av de förmåner som svensk befolkning skapat i generationer är minst sagt otacksamt.

 Lever man i det svenska samhället är det lämpligt att anpassa sig efter rådande förhållanden som den svenska befolkningen har skapat i sekler. Det är synnerligen osvenskt att klaga, tyvärr har vi svenskar en benägenhet att knyta näven i byxfickan och dölja den frustration vi känner när mer högljudda grupper av individer importerade av svenska politiker som i smugit på oss den förbannade mångkulturen. Tacksamhet tycks vara en bristvara hos vissa grupper som med en gyllene lott har fått beträda marken på en civiliserad stats territorium och endast gengäldar ynnesten med att komma med KRAV.. Varför då inte åka tillbaka till den kultur som är så överlägsen den svenska. En kultur består av ett flertal olika komponenter och man får ta de mindre bra…

Visa originalinlägg 44 fler ord

One Response to Tacksamhet är en dygd

  1. Incmaster skriver:

    Ulandshensen har inga begrepp vartifrån vi i Sverige får våra pengar-eller som en urdum analfabet sagt” landet pappa pengar=Sverige”. De tror att Sverige har outsinliga källor av pengar som aldrig tar slut-myten om att Sverige är ett rikt land 🙂 vilket tyvärr även en stor del av riksdagen tycks tro med…….

    Dessa migranter är bara opportunister dvs de ser chansen att berika sig på urdumma svenskar som snyftar för deras bedrövliga ljughistorier om att de är förföljda mm….väl hemma på semester när
    de fixat Green-card i Sverige + välfylldt BG-konto så tror jag många av dem ser svensken som korkad och bör luras och utnyttjas-glöm tacksamhet-de fungerar helt enkelt inte på det viset, de ser snällhet som svaghet-någonting man bör dra fördelar av ………..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: